Ako želite da saznate koliko je muškarac zaista lud za vama, ne morate da ga stavljate na detektor laži ili terate da popije serum istineSve što treba je da pogledate malo bolje izraz njegovog lica kada vam se obraća, ali i obratite pažnju na gestove koji će vam jasno dati do znanja koliko vas voli.

Ukoliko primetite sledeće znakove, budite sigurni da je debelo zatreskan u vas.

Ljubi vas često i dugo

Muškarci najčešće nisu baš prezaljubljeni u poljupce i smatraju ih izuzetno intimnim činom. Ljubi li vas nežno i strastveno po celom telu i licu i radi li to često, time vam na svoj način pokazuje koliko mu se sviđate i da je potpuno lud za vama.

Foto-ilustracija: Foter/PixFav.com

Seksu pridaje puno pažnje

Seks je naravno jako bitan deo svake veze, ali frajer koji vas iskreno voli pozabaviće se celim ritualom oko seksa. On će se zdržati na predigri, maženju i potrudiće se da pre samog čina i vi budete podjednako uzbuđeni poput njega. Stavljanje vašeg zadovoljstva na prvo mesto najbolji je pokazatelj njegove ljubavi. Kako u seksu, tako i u ostatku veze.

Trudi se da shvati vaše želje

Frajer koji vas iskreno voli trudiće se da vas zadovolji najbolje što može. On će pomno osluškivati što vam tačno odgovara, što vam je u seksu i vezi bitno te će vodeći ljubav nastojati da razvije mnogo veću intimnost od one koju pruža sam seksualni odnos. On će jednako uživati u trenucima koji prethode seksu, kaoi u samom seksu, ali i trenucima nakon njega.

Foto-ilustracija: ForWallpaper.com

Potpuno je opušten

Možda nije u svakom trenutku savršen, ali ga njegovo nesavršenstvo čini savršenim partnerom za duge staze. Frajer koji vas istinski voli i koji ne može da zamisli život bez vas uvek će u vašem prisustvu, ali i u seksu biti potpuno opušten i spontan. Baš zato što mu se vreme provedeno pored vas čini kao najprirodnija stvar na svetu.

izvor, foto: telegraf

NAJČITANIJE: