SEKS-NAVIKE: Šta ponašanje u krevetu govori o vama?

Na osnovu svojih seks-navika možete da shvatite šta je ono što vam u većoj ili manjoj meri paše u krevetu, ali i na čemu bi trebalo da poradite, kada su seks-veštine u pitanju.

seks

Svaki čovek ima svoje navike u seksu. Bilo da seks uvek započinjete nežnim poljupcima ili jeoralni užitak obavezan deo svih igara pod čaršavima, sve to i te kako govori o vama. Stoga, vreme je da saznate šta vaše omiljene seks-akcije zapravo znače, da otkrijete kakvi ste u krevetu i da pre svega shvatite da li i na čemu treba da poradite.

Seks samo vikendom

Ako ste se pronašli u ritmu da u seksu uživate samo u danima vikenda, ne budite previše strogi prema sebi, sigurno niste jedini. Vi jednostavno ne želite da vam i seks bude samo deo dnevnog rasporeda i još jedna obaveza na listi, zato se tu seks u vreme vikenda idealno uklapa.

Takođe je moguće da seks smatrate poslasticom i nagradom nakon naporne radne sedmice. To nije loše, sve dok su partnerove potrebe usklađene s vašima.

Foto: Profimedia

Često ste pijani

Postoje mnogi parovi koji su priznali kako postanu “nevaljali” u spavaćoj sobi nakon nekoliko pića. Ako vas seks sasvim ne zadovoljava bez alkohola u krvi, morate da se pozabavite sobom ne biste li shvatili šta vas to sabotira da budete seksualno ispunjeni.

Zapamtite, jedino od čega biste trebalo da budete opijeni u krevetu je vaš frajer.

Foto-ilustracija: Profimedia

Ugašena svetla

Ako ovaj ritual proizlazi iz straha da će partner na vašem telu da pronađe neke nedostatke, imamo dobre vesti za vas – o tome niko ne razmišlja niti je toga svestan tokom seksa.

Insistirajući na tome da uvek tokom seksa svetla budu ugašena, lišavate sebe primarnih senzualnih dimenzija seksa, odnosno pogleda na vaša isprepletena tela.

Foto-ilustracija: Foter.com / Kamila Gornia

Da li vaš seks ima koreografiju, koja vam je već postala rutina? Toga se ne treba stideti. U stvari, budite ponosni što ste shvatili pouzdan način kako da plutate prema obostranom vrhuncu.

Međutim, ipak promenite scenario s vremena na vreme, kako bi stvari ipak postale malo zanimljivije.

izvor, foto:telegraf

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...