Seks koji garantuje da ćete dobiti sina: Tehnike koje nikad nisu zakazale!

Postoje usmena predaja o tome kako možete povećati šanse da dobijete baš muško ili baš žensko dete.

Par u krevetu

Većina roditelja, na pitanje što bi radije voleli da dobiju dečaka ili devojčicu, odgovaraju kako je bitno samo da se dete rodi zdravo. Niko neće priznati da bi baš želeli devojčicu ili bi im srcu bilo na mestu ako dobiju dečaka.

Ne postoji pouzdana tehnika kojom se može odabrati pol deteta, ali postoji usmena predaja o tome kako možete povećati šanse da bude baš muško ili baš žensko!

Za one koji priželjkuju dečaka

Navodno, uživanje u seksu tokom ovulacije olakšava “muškim” spermijima da stignu do jajne ćelije. Biće muško ako doživite orgazam pre partnera, jer se tako oslobađa alkalna tečnost koja brže prihvata “muške” spermije.

Napravićete muško ako oboje zajedno doživite orgazam, u trenutku duboke penetracije, na primer, u psećoj pozi. Bebica će biti muškog pola ako je muškarac imao veliki broj spermatozoida. Razlog tome je što sperma nije toliko “snažna” kao ženski ejakulat, pa što više spermatozoida ima muškarac, veće su šanse da oplode žensko jajašce.

Izbegavanje seksa pre ovulacije, najmanje nedelju dana, takođe, navodno, pospešuje izglede da rodite muško dete. Logično, povećaće se broj spermatozoida, pa će oplodnja biti uspešnija.

Bitno je i šta jedete. Navodno, parovi koji češće jedu meso, ribu, voće i povrće, a izbegavaju mleko i mlečne proizvode, imaju veće šanse da naprave muško.

Za one koji žele devojčicu

Za ružičastu dečju sobu potrebno je seksati se samo nekoliko dana pre ovulacije. Muški hromosomi nešto su slabiji od ženskih, koji žive duže, pa će, shodno ovoj teoriji, većina “muških” spermića biti na izdisaju, u trenutku začeća.

Ultrazvuk će pokazati devojčicu, ako je muškarac doživeo orgazam pre žene. Muški spermiji će se tako naći u kiselom ženskom sekretu, u kojemu ne mogu opstati onoliko dugo koliko to mogu spermiji sa “ženskim” hromosomima.

Ko pije puno mleka i voli da jede mlečne proizvode, poput sira, pavlake ili jogurta, taj će dobiti devojčicu. Naime, mleko menja pH kiselost produktivnog trakta, što povoljnije deluje na ženske, a nepovoljnije na muške spermije.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...