Sa 23 godine zavisna od silikona: Tri puta uvećavala grudi i neće se zaustaviti! (FOTO)

Koža mi se toliko razvukla da su mi se stvorile rane koje su se inficirale. Uzimala sam antibiotike na koje sam alergična. Bila sam ozbiljno bolesna. Nisam mogla da se izlečim, hteli su da mi izvade silikone, ali srećom sam se oporavila, kaže Sara koja ne planira da se zaustavi na trenutnoj veličini.Sara Mari Samer

Ona želi da se proslavi zahvaljujući najvećim silikonskim grudima u Australiji, ali23-godišnja Sara Mari Samer ne obraća pažnju na upozorenja lekara i planira da ih još više uveća.

Sara je do sada već imala 3 plastične operacije uvećanja grudi, a tek sada ne planira da se na njima zaustavi, jer je zahvaljujući svom izgledu dobila brojne poslove kao model i armiju fanova na društvenim mrežama.

“Mislim da mi ljudi ne veruju da zaista želim da izgledam ovako”, izjavila je ova Australijanka, a prenosi Daily Mail.

“Hoću da izgledam blesavo i da budem ogromna. Moje grudi uveseljavaju ljude, a zbog toga sam i ja srećna, tako da to ne može da bude loša stvar”, dodala je Sara, koja je prvu operaciju uvećanja grudi imala sa samo 17 godina, a prošle godine je drugi put ugrađivala još veće silikone.

Sara Mari Samer

“I dalje su mi osećanja bila pomešana, jer to nije bilo to što sam zamislila. Jednostavno, grudi mi nisu bile dovoljno velike, pa sam odlučila da ih još uvećam”, rekla je Sara.

Iako je imala problema sa nalaženjem hirurga koji je bio spreman da obavi treću operaciju, s obzirom na zdravstvene rizike, u januaru je treći put otišla pod nož.

“Koža mi se toliko razvukla da su mi se stvorile rane koje su se inficirale. Uzimala sam antibiotike na koje sam alergična. Bila samozbiljno bolesna. Nisam mogla da se izlečim, hteli su da mi izvade silikone, ali srećom sam se oporavila”, kaže Sara. Iako zbog ovolikog uvećanja grudi trpi ogromne bolove u kičmi što utiče na njen svakodnevni život, Samer i dalje tvrdi da je srećnija nego ikada pre.

“Vožnja mi je teška. Morala sam ponovo da učim da igram i često obaram stvari grudima, ili prosipam pića po njima”, dodala je Sara.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...

Comments

  1. […] Sa 23 godine zavisna od silikona: Tri puta uvećavala grudi i neće se zaustaviti! (FOTO) […]

  2. […] Sa 23 godine zavisna od silikona: Tri puta uvećavala grudi i neće se zaustaviti! (FOTO) […]

  3. […] Sa 23 godine zavisna od silikona: Tri puta uvećavala grudi i neće se zaustaviti! (FOTO) […]