S predznanjem se upušta u vezu: Ovo su najčešći muški i ženski prevrtljivci!

Sasvim je logično da pomislimo da su karakteristike poput visine i nečijeg imena prava slučajnost kada ih dovodimo u vezu sa sklonšću ka varanju. Međutim, pravu istinu znaju oni koji su već imali iskustva sa ovih 8 tipova osoba.Par, Prevara

Potpuno je prirodno da niko ne želi da otpočne vezu sa ženom ili muškarcem koje bije glas da su “varalice”. Isto tako, sasvim je logično da pomislimo da su karakteristike poput visine i nečijeg imena prava slučajnost kada ih dovodimo u vezu sa sklonšću ka varanju. Međutim, pravu istinu znaju oni koji su već imali iskustva sa ovih 8 tipova osoba.

1. Visoki muškarci
Istraživanje sajta za upoznavanje IllicitEncounters.com pokazalo je da su muškarci visoki preko 177 cm skloniji da prevare svoju partnerku, prenosi Hafington Post.

2. Rokenrol fanovi
Jedno drugo istraživanje pomenutog sajta obožavaoce rokenrola stavilo je na mesto broj jedan, kada je varanje u pitanju. Čak njih 41 odsto bi prevarilo partnerku.

3. Francuzi
Šta možete da očekujete od veze sa najboljim ljubavnicima na svetu? Vino, sir i afera, kaže nauka. Anketa luksuznog brenda seks igračaka LELO istraživala je navike u spavaćoj sobi, a 75 odsto Francuza je priznalo da vara.

4. Plavuše
Istraživanje sajta CheatrevVille.com došlo je do podatka da među ženama koje su sklone varanju, 42 odsto njih su plavuše.

5. Tviteraši
Društvene mreže definitivno mogu da ugroze vezu. Nije nimalo iznenađujuć podatak iz istraživanja Univerziteta Misori da oni koji često tvituju, češće i varaju!

6. Učiteljice
Prema podacima istraživanja sajta AshleyMadison.com tipična žena koja bi prevarila svog partnera jeste učiteljica.

7. IT stručnjaci
Nemojte da vas zavara njihov mekan glas, hipsterske naočare i strpljenje kada treba da vam popravi kompjuter ili telefon. Ovi momci su skriveno podmukli, pokazalo je jedno istraživanje AshleyMadison.

8. Šopaholičarke
Još jedno istraživanje AshleyMadison pokazalo je da žene više brinu o svom izgledu kada imaju ljubavnika, te da više vremena provode po radnjama. I 27 odsto njih ima tajnu kreditnu karticu za kupovinu.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...

Comments

  1. […] S predznanjem se upušta u vezu: Ovo su najčešći muški i ženski prevrtljivci! […]