RANI RADOVI: Pogledajte Stojketovu devojku u toplesu! (FOTO)

Vatrena manekenka se na početku svoje karijere 2011. godine razgolitila pred foto-aparatima, a brojni obožavaoci su mogli da uživaju u izdanju seksi Beograđanke bez grudnjaka.

DEJANA ZIVKOVIC

Zanosna manekenka Dejana Živković prvi put je skrenula pažnju na sebe još u rijalitiju “Top model”, a u javnosti je prašinu nedavno digla vezom sa golmanom partizana Vladimirom Stojkovićem, ali i atraktivnim izgledom od koga zastaje dah.

Zanosna Beograđanka uživa da ističe svoje kvalitete na društvenim mrežama, što i nije čudno premda obiluje seksipilom, dok je na samom početku svoje karijere Živkovićeva nešto slobodnije pozirala pred objektivom foto-aparata, te su mnogi imali priliku da je vide bez brushaltera.

DEJANA ZIVKOVIC

Ako je sudeći na osnovu brojnih fotografija sa plaže koje je manekenka objavljivala tokom ovog leta, može se naslutiti da “bujnog poprsja” na koje smo navikli nigde nema, te je vrlo verovatno da je Dejana u međuvremenu malo “doradila” grudi.

dejana zivkovic

Prvi put se pojavila u rijalitiju “Top model” 2011. godine, kada je i počela njena karijera. Iako ima samo 21 godinu, odlično se snalazi u svom poslu i ne krije da u tome uživa.

DEJANA ZIVKOVIC

Zaštitni znak su joj pune usne, mada brojna muška populacija nije preskočila da zapazi i njene zanosne obline i zategnuto telo.

izvor, foto:telegraf

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...

Comments

  1. […] RANI RADOVI: Pogledajte Stojketovu devojku u toplesu! (FOTO) […]