PUCA KUPAĆI: Karleuša grudima napalila Turke! (FOTO)

“Pa ko se ne bi slikao ovako! Idem na plažicu da uzbunjujem Turke, kao prava Ruskinja od dva metra!”, napisala je pevačica ispod slike u mini-kupaćem kojim je jedva prekrila bradavice.

jelena karleusa

Problematična pevačica Jelena Karleuša i te kako je svesna svojih kvaliteta, te se ne libi da izvajano telo i bujno poprsje pokaže svojoj okolini, ali i milionskom broju gledalaca na internetu, te je ovom prilikom, naročito mušku populaciju, počastila izazovnim i ogromnim grudima u mini-bikiniju.

O tome da li postoji muškarac na planeti koji ne bi “zabalavio” na ovu Jeleninu fotografiju, ne treba raspravljati, dok ona sama priznaje da nije mogla a da ne slika ovakvo “sočno” izdanje za plažu.

Foto: Twitter@karleusastar

Pevačica je očigledno primetila brojne poglede koji se lepe na njene obline, te je svoje “bliznakinje” namazala uljem i mini-kupaćem jedva prekrila bradavice kako bi muškarcima na plaži dodatno razgalila maštu.

– Jbg, pa ko se ne bi slikao ovako! Idem na plažicu da uzbunjujem Turke, kao prava Ruskinja od dva metra! – sa punim pravom napisala je Karleuša na Tviteru.

Foto: Twitter@karleusastar

Da podsetimo, pevačica je nedavno otputovala u Tursku kod supruga Duška Tošića, gde sa ćerkama Atinom i Nikom uživa na egzotičnim plažama ove zemlje.

izvor:telegraf

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...