Proverite kakvi ste u krevetu (VIDEO)

Ukoliko ste oduvek želeli da znate koliko ste zapravo spretni u krevetu, sada na vrlo lak, brz i jednostavan način možete to i da proverite.

seksi

Verovatno ste se do sada hiljadu puta zapitali kakvi ste u krevetu i da li je partner zadovoljan onim što mu pružate. Ali došlo je vreme da više ne “razbijate” glavu nepotrebnim razmišljanjima, već da na brz, lak i jednostavan način proverite kakve su vaše seksualne veštine.

Naime, reč je o mobilnoj aplikaciji Spreadsheets koju uključujete tokom seksa i koja za to vreme meri vaše aktivnosti ispod čaršava. Pre toga, prilikom instaliranja, morate da unesete određene podatke o sebi poput godina, pola, vrste dušeka koji koristite.

Kada sve to aktivirate, stavite mobilni telefon na krevet i nekoliko puta skočite na dušek simulirajući seks kako bi aplikacija zapamtila pokrete. Nakon toga, prilikom svakog seksa, vaš telefon će meriti intezitet skakanja, glasnoću, vreme trajanja i ostale stvari, a vaše je samo da uključite Spreadsheets aplikaciju i stavite telefon na krevet.

izvor, foto:telegraf

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...