Procurela najtajnija fotografija sa venčanja Cece i Arkana!

Procurela je jedna od najtajnijih fotografija sa venčanja pevačice Svetlane Cece Ražnatović i kasnije ubijenog Željka Ražnatovića Arkana.

ceca-arkan

Fotografija koju je objavio Press Online RS dokazuje da je bivši vladika Zvorničko-tuzlanske eparhije Vasilije Kačavenda bio je jedan od sveštenika koji su venčali folk zvezdu Svetlanu Ražnatović i Arkana u crkvi sv. arhangela Gavrila nadomak “Partizanovog” stadiona u Beogradu.

Očito, Kačavenda, koji je nedavno morao odstupiti zbog umešanosti u niz skandala je tog 19. februara 1995. godine bio u redu sveštenike SPC koji su prisustvovali srpskoj “svadbi decenije”.

Kako piše spomenuti izvor, Vasilije Kačavenda se nakon smene nalazi u manastiru Pet jezera kod Bijeljine, odakle redovno odlazi u banjska lečilišta, a snimljen je i u šopingu u Solunu, gde je bio na letovanju.

Kačavenda bio vrlo neprijatan tokom razgovora s novinarima koji su ga pitali o ovoj fotografiji:

– Nisam ih venčao, ali neću da vam kažem da li sam prisustvovao. Ne sećam se – rekao je vladika i spustio slušalicu.

Ipak, sveštenik Milidrag Stokanović, Kačavendina desna ruka, seća se da je vladika bio među sveštenicima koji su venčali Arkana i Cecu.

On kaže da se sa sigurnošću seća da Kačavenda nije lično vodio ceremoniju, nego da su to radila druga dva sveštenika. On je, kaže Stokanović, bio pozvan kao episkop kako bi bili ispoštovani crkveni kanoni, jer je Arkan bio stariji od Cece 21 godinu.

– Tu se radi o crkvenom kanonu koji samo izuzetno dopušta veliku razliku u godinama između mladenaca. Kod njih je ta razlika bila veća od propisanog maksimuma od 15 godina… Sećam se venčanja, a Kačavenda je bio pozvan da bude među sveštenicima, pre svega, jer je bio veliki Arkanov prijatelj, a i kao episkop zbog kontroverzi oko razlike u godinama supružnika – kaže Stokanović.

izvor, foto:ludisvet

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...

Comments

  1. […] Procurela najtajnija fotografija sa venčanja Cece i Arkana! […]

  2. […] Procurela najtajnija fotografija sa venčanja Cece i Arkana! […]