PRIVLAČNO? NE BAŠ… U ovih 5 seksualnih mitova svi uzaludno veruju

Postoje neke zablude u vezi sa seksom u koje ceo svet veruje, iako su vrlo pogrešne.

seks
Ove stvari nikako ne treba raditi.1. Seks u WC-u aviona

Nikako. Ukoliko oboje ne praktikujete jogu, onda će ovaj poduhvat biti gotovo nemoguć, o udobnosti da ne pričamo. Pored očigledne prljavštine, i eventualnog reda za toalet, će gotovo svi znati šta ste radili unutra.

2. Seks pomirenja

Ovo je jedna od najvećih zabluda – seks pomirenja nije strasan i senzualan! U toku ovog čudnog odnosa ćete se pre svega pitati zašto ste se uopšte raspravljali, a u glavi će vam odzvanjati uvrede zbog kojih ćete poželeti da se svetite i budete malo grublji.

Foto: Shutterstock

3. Seks sa bivšom/im

Vlada neko čudno mišljenje kako je ovo nešto loše, iako je to potpuno suprotno od istine. Naravno, ukoliko ste trenutno u vezi ovo nikako nije poželjno, ali ako ste slobodni ne treba da izbegavate povremeno sastajanje sa bivšom ljubavlju. Seks sa bivšim/om je kao udoban par patika – oboje znate šta želite i šta volite i nećete se bojati razočarenja.

4. Hrana u toku seksa

Ne verujte ženskim magazinima – seks i hranu nikako ne treba mešati! Nema ničeg erotičnog u lazanju.

5. Gluma

U popularnoj kulturi nam je nametnuta ideja da je takozvani rolplejing seksi i zabavan, te da upravo tako treba osvežiti svoju vezu. Zamislite da glumite vatrogasca (ili medicinsku sestru) koji treb da spase žrtvu… seksi? Ne bismo rekli, više je nekako stresno. Uostalom, ukoliko vam je potrebno da se oblačite u kostime kako biste osvežili svoj seksualni život, onda nešto pogrešno radite.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...