PRELJUBNIČKA STATISTIKA: Kad varaju muškarci, a kad žene?

Što je pojedinac imao više partnera u životu, to su veće šanse da će prevariti. Prema istraživanjima, najveći broj preljubnika vara tokom putovanja.prevara, veza, muškarac, žena, shutterstock

Većina ljudi oprostila bi neveru, ako bi se partner iskreno pokajao.

1. Broj partnera
Što je pojedinac imao više partnera u životu, to su veće šanse da će prevariti. To važi i za žene i za muškarce.

2. Putovanja
Prema istraživanjima, najveći broj preljubnika vara tokom putovanja. Verovatnoća za prevaru još je veća, ako je partnerka trudna.

3. Obrazovanje
Što je žena obrazovanija, to je manji rizik da će varati. Takođe, prilikom odabira ljubavnika, većina njih izabraće muškarca koji je obrazovaniji od njihovog partnera.

4. Finansije
Što je muškarac finansijski više zavistan od svoje partnerke, šanse za prevaru se povećavaju. Isto tako je i sa muškarcima koji zarađuju mnogo više od svoje partnerke.

5. Godine
Žene varaju uglavnom do 35. godine, dok su muškarci skloniji prevarama i kasnije. Takođe, muškarci vole mlađe ljubavnice, a žene traže ljubavnike svojih godina.

6. Muževnost
Kako prenosi “The Time”, skloniji prevari su muškarci koji su i skloniji da ističu svoju muževnu stranu i oni koji su patrijarhalno odgajani.

7. Bračni staž
Čini se kako je istina da je sedma godina braka krizna, jer to pokazuju i brojke. Tako se šanse za prevaru povećavaju nakon sedme godine.

8. Sreća
Oni koji varaju, često ističu kako su srećni ili vrlo srećni.

9. Boja glasa
Češće varaju muškarci sa izrazito dubokim glasom i žene sa visokim glasovima.

10. Nezadovoljstvo
Žene koje su nezadovoljne odnosom dvostruko su sklonije prevari, dok su muškarci, nezadovoljni seksom u vezi ili braku, trostruko skloniji da utehu potraže sa strane.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...