Prednosti i mane seksa u vodi

Seks u vodi? Zvuči zanimljivo, avanturistički i strastveno, ali pitanje je koliko je to zapravo izvodljivo u stvarnosti.

seks

Ne postoji osoba koja nije poželela seks u vodi. Vlažno telo, dodiri pod vodom i istovremeni osećaj strasti i osvežavajućeg mora definitivno je kombinacija koja se čini tako seksi. Međutim, oni koji su to zaista probali, znaju da je seks u vodi zapravo egzibicioni poduhvat koji se čini lakšim nego što to zaista jeste.

Naravno, uživanje u seksu u vodi nije nemoguće niti nedostižno, ali kako biste celu akciju uspešno sproveli u delo, morate da budete svesni nekoliko činjenica, a i da pored sebe imate partnera koji je spreman na specifičnu avanturu.

ljubav

Narušena sigurnost

Upotreba kondoma u vodi je nemoguća, a i sve i da jeste, ko će se baš u tom trenutku, daleko od obale, bakćati navlačenjem prezervativa. Taj proces bi potrajao, vi biste se umorili i cela ideja bi vrlo brzo propala. Elem, seks u vodi je jedino moguć bez prezervativa, stoga je jasno da se ne radi o iskustvu koje je sigurno po vas i koje će vas sačuvati od eventualnog nastanka bebe. Tog rizika morate da budete svesni, pa pažljivo birajte partnera s kim ćete se upustiti u avanturu.

Seks na plaziLoša vlažnost

Ukoliko se upustite u seks u vodi, od pomoći će vam dobro doći vodootporni lubrikanti. Zašto? Zato što voda ispira prirodne tečnosti koje intimna zona luči, pa su problemi poput otežane penetracije i više nego sigurni. Baš zato se dobro pripremite pre nego se bacite u vodu.

seksSeks u bazenu

Ukoliko niste te sreće pa da posedujete svoj privatni bazen, moraćete da se držite dalje i od ovih javnih, bar kada je seks u pitanju. Voda u javnim bazenima je puna bakterija koje mogu da naruše vaše, ali i zdravlje vašeg partnera. Stoga nikako ne padajte pod uticaj strasti već se zarad svog zdravlja samo brčkajte u bazenu, a seksi igre izopštite iz priče.

seksSeks u moru

Za razliku od seksa u bazenu, seks u moru je sigurnija varijanta. Ne postoje bakterije niti druge hemikalije koje bi mogle da dovedu do infekcija. Ipak, morska so manje ide naruku ženama nego muškarcima, pa ipak, može doći do poremećaja ravnoteže u vagini, što takođe sa sobom povlači mogućnost javljanja nekih ozbiljnijih problema. Ipak, šanse su male, a užitak je svakako zagarantovan ukoliko i vi i vaša voljena osoba volite da eksperimentišete u seksu. A da li ćete to uraditi u plićaku ili pak dubini, pitanje je samo vašeg ličnog ukusa. Uživajte.

izvor, foto:telegraf

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...