POSTANITE KRALJICE FLERTA: 5 poteza kojima ćete ga sigurno osvojiti!

Imamo rešenje za sve stidljive devojke!

par

Živimo u doba kada je potpuno u redu pokazati otvoreno pokazati svoju zainteresovanost za određenog muškarca. Međutim, kako sve od nas nisu pune samopouzdanja, predlažemo vam sledećih nekoliko saveta koji će flertovanje učiniti dosta lakšim…

Potrudite se da budete primećene

Umesto da ga posmatrate iz skrivenog ugla, potrudite se da i vi njemu budete vidljive. Upravo to je način da saznate da li ste i vi njemu zapale za oko.

Budite ono što jeste

Kada se upustite u flert vrlo je bitno da se ne folirate, ali i da budete umerene u svemu što radite… Smejanje na svaku njegovu izgovornu reč ume da bude prilično iritantno.

Obratite pažnju na govor tela

Da li su vam prekrštene ruke? Smejete li se? Muškarci reaguju pozitivnije na devojke koje su otvorenije i pristupačnije za komunikaciju, te vam savetujemo da se opustite i uživate u trenutku.

Pohvalite ga

To što je muškarac, ne znači da ne voli komplimente. Naravno, pokušajte da vaš komentar ne zvuči kao kliše, već tragajte za onim što će ga zaista dirnuti i pohvalom koja će mu značiti.

Ne plašite se dopisivanja

Ukoliko ste zainteresovane, nemojte se ustručavati kada je dopisivanje u pitanju. Takođe bitno je i da mu na vreme uzvratite poruku, jer čekanjem ne dokazujete da vredite više, već da ste nesigurne.

izvor, foto: cosmopolitan

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...