Poruke koje ne smete poslati bivšim momcima

Koliko god da vam nedostaje ili ste samo radoznale šta se sa njim dešava, od ovih poruka odustanite odmah!

devojka sa telefonom poruke

Ostavi prošlost tamo gde jeste, nabaci osmeh, gledaj u budućnost, pusti srce da ponovo voli i ove poruke mu nikako nemoj poslatei…

Da li si me zamenio?

I da ima i da nema, to više nije vaša stvar! Umesto što ćete se skoncentrirsati na njegov život, mnogo bolja opcija je da vidiš šta da promeniš u svom na bolje. Zašto da trošiš svoje vreme razmišljajući da li te je i kojom devojkom zamenio? Prva stvar: Ne možeš ništa da promeniš! Druga stvar: Ukoliko si stavila tačku na vezu, zašto se vraćaš na to!

Kako si, šta radiš?

Ako više niste zajedno, ovo je definitivno jedna do najgorih poruka koje možete poslati bivšem dečku. Ukoliko nemate ništa važno da mu kažete, a i on je odustao od komunikacija za vama, zašto bi mu bilo šta slale?

Zašto mi nisi odgovorio?

Ako vam ne odgovara na poruke, sve je prilično jasno! nema potrebe da se spuštate nisko i da ga bukvalno molite za odgovor. Više niste zajedno i njegova je slobodna volja da li odgovoriti ili iskulirati.

Fališ mi

Ne kažemo da je zabranjeno iskreno priznati da vam bivša ljubav fali. Samo želimo da upozorimo da se ovakve izjave ne saopštavaju preko poruke, već uživo ili telefona, jer u tom slučaju možda i ima nade za nastavak.

izvor, foto: cosmopolitan

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...