Poput modnih blogerki: Jednostavni saveti da osvežite svoje dnevne kombinacije

Mali vodič za savršene dnevne kombinacije!

devojka

Svima nam je poznata ona svakodnevna muka koja započinje sa prvim jutarnjim sunčevim zracima: Šta obući danas? Kako se bliži proleće, svi polako razmišljamo o modernim kombinacijama, jer zahvaljujući suncu, više ne moramo da mislimo samo o tome kako da nam bude toplo, piše sajt Elle.

Oduvek smo se pitali kako devojke koje nose titulu “najbolje obučene” tvrde da ne razmišljaju mnogo o svojim dnevnim kombinacijama, a svaki put nas iznova i iznova oduševe i inspirišu.

E pa, mi smo malo istraživali i zaključili da to baš i nije jednostavno kako zvuči, biti svaki dan toliko opušteno, a opet toliko stilski odeven.

Za one koji vole duže da spavaju i nemaju tu moć spontanog odevanja rano ujutru, izdvojili smo par saveta za vas i ključne komade (teksas jakna, plisirana suknja, džins visokog struka, kožna uska suknja i majica na štrafte).

# Ako vidite neku inspirativnu, a jednostavnu dnevnu odevnu kombinaciju sačuvajte, slikajte ili jednostavno zapišite komade garderobe koji vam se sviđaju, a koje još ne posedujete u svom garderoberu.

# Ako ste uspeli da skockate kombinaciju koja vam se sviđa i želite povremeno uz minimalne izmene da je ponovite, a pomalo ste zaboravni, uslikajte se.

# Gde pronaći svakodnevnu inspiraciju i eventulno sačuvati sve one outfite koji vam se dopadaju na jednom mestu? Pinterest je tačan odgovor. Društvena platforma koja pruža inspiraciju u skoro svim sferama života, a najviše u sferi mode, što nam u ovom slučaju ogovara.

Pokušajte da ove korisne savete uvedete u svoju dnevnu rutinu, uštedite na vreme i olakšajte sebi svakodnevnicu.

izvor, foto: cosmopolitan

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...