Pomirenje: Marko i Adrijana ponovo zajedno!

Kada su se videli nakon razdvojenosti od nekoliko dana, par je odlučio da preispita svoju odluku o razvodu.Adrijana Lima i Marko Jarić

Adrijana je odlučila da u Njujorku organizuje donatorsko veče za pomoć Srbiji. Ona je pozvala Marka da joj pomogne i dovede poznate ličnosti sa kojima se druži, kako bi učestvovalo što više svetskih zvezda iz različitih sfera javnog života, kao i bogatih biznismena.

Takođe su se dogovorili da zajedno poklone novac – navodi izvor blizak brazilskoj manekenki. On kaže da su se Marko i ona nedavno prvi put videli nakon dužeg perioda razdvojenostI.

– Oni se nisu videli od kada su najavili razvod do pre nekoliko dana. Adrijana je bila na festivalu u Kanu, a Jarić u Beogradu. U međuvremenu, košarkaš se iz Beograda vratio u njihov porodični dom u Majamiju, gde je uživao sa ćerkicama, a sada je tamo stigla i manekenka. Razdvojenost, ali i to što su dobar tim kada je reč o organizovanju pomoći za Srbiju motivisali su ih da ponovo razmisle o svom odnosu i braku daju novu šansu – zaključio je jedan od prijatelja poznatog para.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...