POJEDINE DAME SA ESTRADE PREPOZNATLJIVE I OTPOZADI: Guze ko meduze!

Oble, zategnute zadnjice odavno su postale zaštitni znak mnogih dama sa javne scene, do te mere da ih mnogi po pozadini mogu prepoznati. Tako su i ovog leta zanosne pozadine poznatih pevačica i glumica plenile pažnju na Crnogorskom primorju, ali i na kupalištima širom Balkana, mameći uzdahe pripadnika jačeg pola koji su se zatekli u blizini.

Nataša Bekvalac

1. Nataša Bekvalac (32)

Jedna od onih koja bi ovog leta da nije našeg lista ostala skrivena je, po mišljenju mnogih i najbolja, guza Nataše Bekvalac (32). Iako je odabrala da se kupa daleko od radoznalih očiju na privatnoj skrivenoj plaži, naš paparaco uspeo je da ovekoveči zanosnu pozadinu panonske Barbike i tako obraduje brojne čitaoce.

„Ubojito oružje“  prošetala  centrom  Budve...

2. Jelena Karleuša (35)

Za razliku od nje, Jelena Karleuša (35) svoju pozadinu ponosno je prošetala u malenom kupaćem kostimu kroz centar Budve, pokazujući da je i dalje jedna od najzgodnijih žena u Srbiji i da joj fotošop nije potreban da bi izgledala odlično.

Rada Manojlović / Foto: Oksana Krutnjuk

3. Rada Manojlović (28)

I glumica Katarina Radivojević (34) dokazala je da je u vrhunskoj formi dok se sunčala na jednoj privatnoj plaži u Crnoj Gori, a tada je tokom presvlačenja otkrila zadnjicu do te mere da je malo toga prepustila mašti.

Pokazala i guzu: Sandra Afrika

4. Sandra Afrika (25)

Da nemaju samo gosti na Crnogorskom primorju priliku da uživaju u prirodnim lepotama poznatih žena, postarala se Rada Manojlović (28), koju smo uslikali u blizini Avale na jednom privatnom imanju i tom prilikom zgodna pevačica je još jednom potvrdila da nije uzalud heroina „mokrih snova“ brojnih muškaraca.

Milica Pavlović | Foto: Rajko Ristić

5. Milica Pavlović (22)

Istu sudbinu na jednom beogradskom bazenu doživela je Nikolija Jovanović (23), ćerka Vesne Zmijanac, koja je, osim dobre pozadine, pokazala i brojne tetovaže, dok Sandra Afrika (25) nema tetovaže, ali guzu i dalje sa ponosom šeta poput ordena.

Pozadina srpskog glumišta...

6. Katarina Radivojević (34)

Svakako najprimećeniju pozadinu kada je mlađi naraštaj u pitanju ima pevačica Milica Pavlović (22), a da ti nije bez razloga, uverili su se i muškarci na jednom poznatom bazenu kada je mlada vedeta „Granda“ prošetala ostavivši ih bez daha.

Ako se malo bolje zagledate, videćete tetovažu sa Vesninim likom

7. Nikolija Jovanović (23)

Nakon svega, ostaje nam samo da zaključimo da su ove poznate dame dobre sa koje god strane ih pogledali i da poželimo da sledeće leto što pre dođe ne bismo li ih ponovo videli u ovakvim izdanjima.

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...