POGODI KO SAM: Nekada preslatka bucka, a danas srpska seks-bomba! (FOTO)

U pitanju je najpoznatija srpska starleta koja svakodnevno pleni svojim izgledom.

anastasija budjic

Da li prepoznajete ovu bebu sa slike? U pitanju je manekenka, model i starleta koja je rođena pre 29 godina u Beogradu, a danas žari i pali Srbijom. Ona je bivša članica grupe “Models“, a slikala se za francusko izdanje magazina “Plejboj“.

Mlada dama svojim telom pali mušku maštu gde god da se pojavi. Iako sitne građe, britkog je jezika i niko ne ostaje ravnodušan na njenu pojavu. Srbiji je postala poznata kao članica dens grupe 90-ih “Models”, a 2007. godine slika se za franucku naslovnicu magazina “Plejboj”.

Iako nije pobedila na izboru “Plejboj Plejmejt”, takmičila se na svetskom izboru. Pojavila se i na naslovnici filipinskog “Plejboja”. Učestvovala je u VIP serijalu “Veliki Brat“, a trenutno se nalazi na “Farmi”. Njen oztac je Zoran Buđić Kobra, poznati beogradski paparaco.

Sigurno ste pogodili da je u pitanju Anastasija Buđić, devojka koja svojim bujnim grudima i tankim strukom osvaja Srbiju.

anastasija budjic maxim

Anastasiji je juče bio 29. rođendan i tom prilikom su njeni prijatelji postavili fotku na kojoj nema ni godinu dana. Kako vam se čini malena Anastasija?

izvor, foto:telegraf

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...