Pogledajte ubedljivo najbolji Instagram profil!

Amerikanac Beni Vinfild Džunior dobio priznanje da ima najbolji Instagram profil. “Majstor Instagram profila”, tako ga nazivaju u medijima. Pročitajte zašto.

vinfild

Instagram je jedna od društvenih mreža koja je postala veoma popularna u svetu, a na njoj oni koji imaju profil postavljaju fotografije koje smatraju zanimljivim.

Jedan Amerikanac stekao je proteklih dana veliku popularnost u medijima i na društvenim mrežama, jer je svoj Instagram profil učinio intrigantnim.

Beni Vinfild Džunior na Instagram postavlja samo fotografije svog lica. Nije jasno da li je reč o nekom umetničkom projektu ili je čovek jednostavno zaljubljen u sebe ili pokušava da se naruga celoj ideji Instagrama.
Tek, pod korisničkim imenom MrPimpGoodGame možete da pronađete gomilu gotovo identičnih fotografija gospodina Vinfilda. On je počeo da postavlja fotografije svog lica u julu i već ima više od 30.000 pratilaca.

vinfild

Američki blogeri proglasili su njegov profil “jedinim vrednim postojanja na Instagramu”, a mediji su ga već proglasili najboljim.

izvor:mondo

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...