Pogledajte ko je najlepša žena na svetu! (FOTO) (VIDEO)

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

Facebook 

Aida Đapo, studentkinja farmacije i manekenka, izabrana je za najlepšu ženu na svetu i ubedljivo iza sebe ostavila Adrijanu Limu, Moniku Beluči, Megan Foks i Ducen Kros.

Aida Đapo

Bosanska manekenka i blogerka Aida Đapo je najlepša žena na svetu, a iza sebe je ostavila Adrijanu Limu, Moniku Beluči, Evu Mendez i Megan Foks. Sajt “Beautiful Women” organizovao je izbor za najlepšu ženu sveta, a Aida, umetničko ime Idda Van Munster je ubedljivo zauzela prvo mesto.

Drugo mesto zauzela je manekenka Irina Šajk, a Megan Foks, Klara Alonso, Adrijana Lima, Kendis Svonpul, Monika Beluči i Ducen Kros se, takođe, nalaze na listi. Aida je studentkinja Farmaceutskog fakulteta u Sarajevu, a moda i umetnost su njena opsesija. Osim kao model, svoju umetnost izražava kao šminkerka, pravi frizure, kreira odevne predmete i ukrase, a učestvovala je i u prvom burleksa šouu u Bosni i Hecegovini.

Pogledajte intervju sa manekenkom:

Lepa manekenka na svom Fejsbuk profilu izjavila je da je iznenađena pobedom, budući da se nije ni nadala prvom mestu, jer je konkurencija bila velika.

Preporučujemo:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...

Comments