Pogledajte kako izgleda Mirka Vasiljević dva meseca nakon drugog porođaja (FOTO)

Ono što trenutno u prvi plan pada je odlična figura zvezde filma “Mi nismo anđeli 2″, na kojoj ni malo traga nisu ostavile ni dve trudnoće koje je iznela u poslednje tri godine.

Mirka Vasiljević samo dva meseca nakon drugog porođaja izgleda zanosno, a neki kažu da nikad nije bila lepša.

Mlada glumica uz vršnjaka fudbalera Vujadina Savića ostvarila se u roditeljskoj ulozi kao veoma mlada. U njenom slučaju to nije nimalo čudno budući da je prepoznatljivost i velike uloge stekla još kao devojčica, pa neki misle da je znatno starija nego što jeste.

U tome ključnu ulogu igra prisutnost u medijima, a nikako fizički izgled budući da Mirka važi za jednu od naših najlepših glumica svih vremena. Ono što trenutno u prvi plan pada je odlična figura zvezde filma “Mi nismo anđeli 2″, na kojoj ni malo traga nisu ostavile ni dve trudnoće koje je iznela u poslednjih tri godine.

Definitno da obaveze tu imaju svog udela budući da pored aktivnosti uz jednoipogodišnjeg sina Andreja. Mirka vodi brigu o dvomesečnoj ćerkici Adriani.

Vujadinove sportske obaveze joj često nameću da tokom boravka u inostranstvu sama brine o deci, dok joj u Srbiji oko svega pomažu članovi njihovih porodica.

izvor, foto: kurir

 

NAJČITANIJE:

You may also like...

Comments

  1. […] Pogledajte kako izgleda Mirka Vasiljević dva meseca nakon drugog porođaja (FOTO) […]