PLJAČKA: Bosanac (19) ubijen u svojoj radnji u Sent Luisu

Njegov 23-godišnji brat Mirza Gogić ranjen je tokom pljačke

Foto: Nadzorna kamera

SENT LUIS – Još neidentifikovani pljačkaš ubio je usred dana Harisa Gogića, 19-godišnjeg Bosanca koji je radio u prodavnici Kvik stop u američkom gradu Sent Luisu.

Njegov 23-godišnji brat Mirza Gogić ranjen je tokom pljačke. Sve se desilo oko 12 sati po tamošnjem vremenu, kazao je šef policije Sam Dotson. Pljačkaš je ušao u prodavnicu koju drže braća Gogić, Harisa pogodio u glavu a Mirzu u ruku. Mlađi brat je od povreda kasnije preminuo.

“Šokirani smo. Ne mogu da verujem šta se dogodilo”, kazao je Džened Muhić, 19-godišnji Harisov prijatelj. Mirnesa Audić i Ena Duvnjak, Harisove školske koleginice, kazale su policiji da on i njegov brat nisu imali neprijatelja.
“Nikada nije izazivao probleme i slične situacije. Držao se podalje od svega toga”, kazala je Mirnesa.

Izjave su dali i redovni kupci u ovoj prodavnici. “Sve su radili kako bi pomogli komšijama. Brinuli su o svima u ovom delu”, kazao je Kornel Džefri koji živi u blizini i svakodnevno kupuje u prodavnici.

Prodavnicu Kvik Gogići su otvorili pre nekoliko godina ispred kuće u kojoj su živeli.  Nadzorne kamere snimile su ubic dok je ulazio u prodavnicu.

Izvor: Kurir

Kid Loco

Addicted gamer!!! Guarana <3

You may also like...