PLEMENITO: Seka Aleksić zaveštala organe!

Čim je dobila podršku, otišla je da potpiše karticu kojom daje dozvolu da jednog dana, kome je potrebno, da svoje organe.Seka Aleksić, foto Facebook

Folk pevačica Svetlana Seka Aleksić zaveštala je svoje organe! Pevačica se odlučila na ovakav korak jer joj je pomoć drugima uvek na prvom mestu.

“Seka se uvek vodi rečenicom: Nikada ne zna šta nosi dan, a šta noć i upravo se iz tog razloga odlučila na ovakav korak. Pošto je vrlo pobožna, prvo je razgovarala sa svojim duhovnikom iz manastira Vitovnica, a kada je od njega dobila blagoslov za ovakav plemeniti gest, nije čekala ni dana, već je odmah otišla da potpiše karticu kojom daje dozvolu da  jednog dana, kome je potrebno, da svoje organe”, rekao je izvor blizak pevačici.

“Seka je veliki vernik i obilazi manastire kada god ima vremena, slavi krsnu slavu i sve crkvene praznike tako da ne čudi što se odlučila na ovakav korak. Ljudi u njenom okruženju, sem najbližih, ne znaju da se odlučila za ovakav gest, ali joj je najbitnije da je podržavaju majka i suprug Veljko.

Seka se nije javljala kako bi potvrdila ove navode.

You may also like...