PLAN MONSTRUMA IZ ZATVORA: Pisao je Bojani da hoće da se pomiri, a godinama je tukao, vezivao…

Mogao sam da te ubijem kad si dolazila u posetu da sam to želeo, napisao Ivan Milovanović, koji je ubio suprugu u KPZ Niš.niš, bobana, sestra ubijene bojane

NIŠ – Komšije Ivana Milovanovića, koji je danas u niškom zatvoru ubio svoju suprugu Bojanu, sve najgore o njemu.
– On je narkoman i psihopata, uopšte nas ne iznenađuje što je to uradio. Stalno je pravio incidente, policija mu nije izlazila iz kuće. Bio je osumnjičen za krađe, razbojništva, nasilje, drogu… Ma ne bi trebalo nikad ni da izađe iz zatvora – kažu susedi koji su ga poznavali.

Ivan Milovanović, iz Niša, koji se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne od tri godine i 10 meseci, zadavio je danas oko 12.30 sati rukama svoju suprugu Bojanu u prostorijama Kazneno popravnog zavoda Niš. Milovanović je svoju ženu Bojanu zadavio u ” ljubavnoj sobi” niškog zatvora, za vreme dvočasovne posete.

Robijao četiri puta

Milovanović je dugogodišnji narkoman, a od decembra prošle godine služio je kaznu od tri godine i deset meseci zatvora. Njemu je ovo, kako saznajemo, četvrti put da je na robiji, a osuđivan je još i kao maloletnik.
Bojanina sestra bliznakinja Bobana, kaže da se od Ivana moglo očekivati samo najgore.

– On je Bojanu godinama maltretirao i ona se zbog toga pre godinu dana razvela od njega. Imala je 18 godina kad se udala za Ivana. On je ubrzo počeo da se drogira i potpuno je poludeo! Pre nekoliko godina vezao je moju sestru za stolicu i s bombom u ruci pretio da će je ubiti. Kad je ušao u kupatilo, Bojana je us   pela da skine povez sa usta i pozove našeg brata, koji je javio policiji. On se od tada nalazi u zatvoru, a naknadno je osuđen i zbog droge – ispričala je

Ona dodaje da se Bojana razvela od Ivana dok je on bio u zatvoru.- Bez obzira na to, redovno ga je obilazila. Znala sam kroz kakve je muke prolazila s njim, pa sam joj zamerala na tome. Kad se samo setim kako ju je gađao sekirom, cepanicama…. Ona je znala da ne mogu da ga podnesem, pa je krila od mene da ga posećuje – ispričala je Bobana.

Napisao pet strana

Dan pre zločina na Bobaninu adresu je stiglo pismo od Ivana.- Na pet gusto kucanih strana me molio da ga pomirim s Bojanom. Pisao je da Bojanu nikako ne može da preboli i da želi da spase brak. Napisao je i da se promenio, da nema nameru da povredi Bojanu te da je mogao da je ubije kad je dolazila u posetu da je to želeo da učini. Sestri nisam rekla za pismo, ali ona je i bez toga juče otišla u zatvor – ispričala je Bobana.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...