Pet znakova da te devojka vara (kao profesionalka)

Stručnjaci kažu da muškarci varaju iz fizičkih, a žene više iz psihičkih razloga. Šta god da je u pitanju, ovo su znaci da ste vi žrtva švalerke profesionalke.

Prevara se otkrije zbog sitnica

1. Zaključava telefon šifrom

Ako pre nego što si primetio čudno ponašanje nije imala šifru na telefonu, a odjednom je ima – sigurno nešto krije. Ili nekog. Ekspert za veze otkriva zašto srećni parovi varaju jedni druge – i ne vrti se sve oko seksa

2. Ne govori ti više “volim te”

Žene vole da budu voljene, a vole i da pokazuju ljubav. Ako joj ti kažeš “volim te”, a ona te samo poljubi ili promrmlja nešto tek da te ispoštuje, velika je šansa da ne oseća isto što i pre. Možda čak to govori nekom drugom.

3. Briše poruke

Ako je ikada uhvatiš kako briše poruke odmah je ispitaj. Žena koja briše poruke, u doba kada inboks može da ih primi milion, definitivno sklanja tragove.

4. Pera, Laza, Mika, Žika

Pre ste imali običaj da se samo ušuškate i gledate film ili seriju, a sada ona odjednom stalno ide negde sa drugaricama, koleginicama, iskrsne joj neka teretana, sve je češće nema noću.

Možda je period, a možda ona samo vrlo iskusno laže. Ispitajte je detaljnije i nadajte se da nećete čuti “rupe” u njenoj priči.

5. Suvo kao Sahara

Seks je bitan deo svake veze, ako je pre bio redovan, a sada ga žena izbegava dooobro razmisli da li ga ima na drugom mestu.

Svako ovo ponašanje, samo po sebi, može da ukaže i na neki drugi problem u vezi koji ne mora nužno biti prevara, ali ako se poklope, vreme je za jedan vrlo precizan razgovor sa partnerkom.

izvor, foto: 24sata

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...