Pametne i zavodljive poruke zbog kojih će on da poludi za vama!

Predstavljamo vam top-5 listu najseksi SMS poruka – ikad!

sms

Seksi SMS-poruke ili “sekstiranje”, kako ih mi zovemo, sve su popularniji način seksualnog izražavanja. Istina, seksi reči lakše je napisati nego reći, ali kako će ih primiti druga strana? U potrazi za odgovorima, pitali smo muškarce šta misle o seksi porukama i koji su im najdraži koje su ikad dobili?

# Seksi SMS broj 1 – Foto ili video poruka

Nije velika tajna, muškarci su vizualni tipovi, dok su žene više cerebralni. Stoga, nema ničeg boljeg od lascivnog MMS-a s fotografijom ili videom koje šaljemo ako želimo brzu reakciju, kao MMS – Kratki video-striptiz u donjem vešu, ili akt s tekstom “čekam te…” To uvek pali!

# Seksi SMS broj 2 – Direktno u glavu

Nema smisla oklevati. Ako želite trenutnu reakciju, treba da delujete na direktan način. Dakle, eksplicitna poruka koja jasno prenosi informaciju, kao na primer – You make me horny… (u prevodu, “uzbuđuješ me”…).

# Seksi SMS broj 3 – Flashback u prošlost

Ako želite da napalite muškarca, nema bolje taktike nego podsećanje na ono što se već dogodilo (naravno, ako mu je to ostalo u lepom sećanju). Stoga, umesto da mu šaljete tekst u kom mu najavljujete šta ćete mu raditi, pošaljite mu nešto u stilu kako ne možete da izbacite iz glave “ono što ste sinoć radili…”. Reakcija zagarantovana, i te iste večeri ćete najverovatnije to isto raditi još jednom. Nekoliko puta.

# Seksi SMS broj 4 – Šta je na meniju?

Kao u restoranu, zagolicaćete mu maštu ako mu budete prepričavali u detalje šta ga čeka na meniju. Tako ga u tekstualnoj poruci možete skinuti, opisivati mu šta ćete mu raditi, nagovestiti masažu celog tela, a pogotovo onu erotsku, u detalje… Drugim rečima, sve u stilu “šta bih ti sve radila da si ovde”!

# Seksi SMS broj 5 – Striptiz preko poruke

OK, muškarci vole da dobiju eksplicitnu fotku ili video MMS, ali za tako nešto niste uvek u prilici. Npr., ne možete mu poslati seksi MMS ako ste u prodavnici, na poslu, u bioskopu ili u poseti baki. Stoga, pošaljite mu “modni SMS”, i napišite mu ga kao scenarijo za seksi film. U svakoj poruci skinite po jedan deo odeće, započnite sa gornjim delovima, pa donji veš, i na kraju gaćice… Ako se i on uključi, tim bolje!

izvor, foto: cosmopolitan

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...