PALA KRV! FOLKERKE SE ŽESTOKO OBRAČUNALE! Potukle se Mira Škorić i Vesna Rivas!

 

Mira Škorić, Vesna Rivas, Lepa Brena, Saša Popović, foto Dragan Kadić, Nebojša M
Ta kaubojka me je na kvarno udarila otpozadi i počupala me! Poludela sam i svom snagom je udarila šakom u čelo. Trojica su me držala da je ne ubijem, tvrdi Rivasova
Folkerke Vesna Rivas i Mira Škorić žestoko su se potukle! Incident je započela Škorićka tako što je u jednom intervjuu rekla da Rivasova ima noge debele kao balvani i da ne ume da peva, već da riče.

A kad su se njih dve srele u studiju Gorana Ratkovića Raleta, bivšeg dečka Indire Radić, izbio je kurcšlus!

Prebledela kao krpa

– Iz Crne Gore sam otišla pravo kod Raleta u studio, gde je već bila Mira. Njena prijateljica Cakana ju je obavestila da dolazim. Čim me je ugledala, prokomentarisala je u svom stilu: „Je l‘ to ona lajava pevačica?“ Odbrusila sam joj: „Slušaj, možda jesam lajava, ali ne dam na sebe.“ Pošto nisam htela da lomim instrumente u studiju, pozvala sam kaubojku da se obračunamo napolju. Dok sam se okrenula, ona me je na kvarno udarila otpozadi, počupala me za šiške i kosu! Poludela sam! Cimnula sam se i svom snagom je udarila šakom u čelo! Prebledala je kao krpa! – ispričala je Rivasova u „Parovima“.

Pevačica tvrdi da su krvoproliće sprečili pevač Šeki Turković i kompozitori Goran Ratković i Pera Sokanović.
– Sva trojica su izleteli iz studija i stegli me tako jako da nisam mogla da mrdnem, 15 minuta je to trajalo. Pao mi je mrak na oči. Samo što su popustili, ja sam opet krenula na nju, a oni na mene. Smirivali su me i rekli da je najbolje da odem. Sa mnom su bili i moji kučići, a kad ih je Mira videla, htela je štiklama da ih gazi! To me je tek razljutilo. Poslušala sam svoje prijatelje i otišla – ispričala je Vesna i predložila da se pozovu svedoci događaja.

izvor, foto: kurir.rs

NAJČITANIJE:

You may also like...