OVO ŽENE RADE KAD NEMA MUŠKARACA: Nikada neće otkriti ove stvari…

Kada su žene pored svojih partnera, one se trude da se prikažu u najboljem svetlu i suzdržavaju se od mnogih stvari koje bi mogle da naruše tu sliku.

smeh drugarice prijateljstvo

Muškarci, s druge strane, neće toliko voditi računa o tome pa će biti “opušteni” čim zakorače u svoj stambeni prostor.

Žene će, stoga, iskoristiti vreme kada su same.

Dlake

Iako mnogi parovi nemaju nikakvih radnji koje skrivaju od svojih partnera, žene će ipak ponekada češće ostaviti “prljave” stvari za vreme kada je sama kod kuće. Depilacija nausnica ili bikini zone tek su neke od ženinih rituala ulepšavanja koje neće pred muškarcem.

Foto Profimedia

Pogledaće film ili seriju koju ste se dogovorili da gledate zajedno

Ima viška vremena i njena znatiželja tera je da pogleda novi nastavak serije koju zajedno gledate. Ili gleda neki TV program “za svoj gušt”, a za koji vi niti ne znate da je takvi stvari zanimaju. Dokumentarci o ubicama i kanibalima? Ili kako se uzgajaju svinje?

Golotinja

Vas nema. Nikog nema. Rezultat? Ona je gola i proučava svoje telo u ogledalu. Verovatno voli da pleše po stanu gola i iskoristiće vreme koje provodi sama da skine “sav teret sa sebe”.

Foto Shutterstock

Poput vanzemaljca

Mnoge žene čekaju da ih partner ostavi same kako bi na svoje lice ili kosu nanele razne maske od jaja, jogurta, ulja i sl. Pretpostavlja da ne bi dobro uticalo na vaš libido da je vidite u izdanju poput nekog bića s druge planete.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...