Ovo su omiljene INTIMNE FRIZURE Beograđanki, a nećete verovati ko ih vodi na depilaciju

Beograđanke i dalje najviše vole brazilsku depilaciju, međutim sve se češće odlučuju da svoj intimni deo tela “ukrase” frizurom u obliku leptira ili zvezde.Intimne frizure

Šabloni intimnih frizura koji se mogu kupiti u Beogradu, Foto: Privatna arhiva

Radnice u beogradskim kozmetičkim salonima kažu da se svakodnevno susreću sa neobičnim zahtevima za depilaciju intimnih delova, međutim dodaju da ih nerado obavljaju.

– Mi to inače ne radimo, ali ukoliko neka dama insistira i sa sobom donese šablon šare koju želi, ispunimo joj želju – kaže Marijana iz salona “Mis” u Zemunu.

Šabloni za intimnu depilaciju mogu se nabaviti u veleprodajnim objektima koji se bave prodajom kozmetičkog materijala. Izbor nije veliki, pa dame mogu da biraju samo između romantičnog srca, zvezde, usana, munje, strelice (da partneru pokažete putanju) ili leptira.

Ipak, među Beograđankama je i dalje najomiljenija brazilska depilacija.

– Ono što naše mušterije uglavnom zahtevaju, a što možemo nazvati ekstremom je brazilska depilacija – kaže Marijana.

Nije retko i da muškarci i u salon prate svoje lepše polovine, a onda im i izaberu “frizuru” koja im se najviše sviđa.

– Najinteresantniji slučajevi su kada muškarci dolaze sa svojim devojkama ili ženama i zahtevaju da se depilacija uradi na jedan način, tj da se određeni deo ostavi. Vole kada im devojka ispuni želju i ponese frizuru koju su odabrali – priča Marijana.

Mame dovode maloletne ćerke

– Najviše me šokira kada dođu devojčice od 15 ili 16 godina i traže upravo brazilsku depilaciju. A čest je i slučaj da mame dovode svoje devojčice radi depilacije. Imam nekoliko devojčica koje su četvrti i peti razred, a mame ih dovode na depilacije ruku i nogu – kaže Marijana.

izvor, foto: 24sata

NAJČITANIJE:

You may also like...