Ovim stvarima ćete gadno povrediti svakog muškarca!

Šta god žene ponekad mislile o njima, muškarci imaju osećanja. Štaviše, neki mogu biti osetljivi poput žena, pa čak i osetljiviji. Ukoliko ne želite povrediti partnera, ne čnite sledeće stvari.

Muškarac (Foto: Haber.ba)

Odrađujete njegov posao

On trenutno nije kod kuće, a vama je potreban neki sitni kućni popravak. Umesto da ga pričekate i zamolite da to popravi, vi uzimate stvar u svoje ruke i obavljate posao sami. Njega će to povrediti jer smatra kako je to njegov posao. Steći će utisak da mislite kako je nesposoban iako on ima potrebu brinuti o vama. Čudak je, da, ali je vaš, pa ga poštedite muke.

Ne predstavljate ga poznanicima

Sigurno postoje osobe u vašem životu koje vaš partner ne poznaje poput, na primer, nekih kolega s posla ili poznanika iz teretane. Sretnete li slučajno negde te osobe kada ste zajedno i ne predstavite li im svog partnera to će ga povrediti. Ne upoznate li ih, on će se osećati kao da je nevažan.

Podcenjujete njegov posao

Čovek se identifikuje s onim što radi i kroz uspeh koji je u tome postigao. Omalovažavate li njegov rad znači da ne cenite ni njega ni njegov trud. Čak i ako je njegov posao zaista katastrofalan, vaš partner od vas očekuje podršku i ohrabrenje.

Niste fokusirani na seks tokom samog čina

Javljate li se na telefon, proveravate li poruke na mobilnom ili preko njegovog ramena gledate televiziju dok se seksate, partneru šaljete poruku kako ste nezainteresovani i on će pomisliti kako vas ne može zadovoljiti.

Ne popravljajte nakon njega

Ukoliko je nešto krenulo loše dok je pokušao otkloniti neki kvar u kući, nemojte nakon njega ništa ispravljati. Pustite ga neka sam nađe rešenje kako se ne bi osećao nesposobnim.

Ne upoređujte ga s partnerima svojih prijateljica

Želite li neki romantičan gest od njega, dajte mu to do znanja direktno. Nemojte ga upoređivati niti mu govoriti kako dečko vaše prijateljice njoj nosi cveće ili redovno priprema mirisne kupke.

Njegovu intimu ne prepričavajte drugima

Neke stvari trebaju ostati u vaša četiri zida. Možda se vas dvoje možete šaliti na račun njegovih dlakavih leđa, ali takva šala u prisutnosti drugih njemu ne samo da neće biti smešna već će ga i povrediti.

izvor, foto: haber.ba

NAJČITANIJE:

You may also like...