Ovih mu 10 stvari nikada nemojte reći!

Kada kažemo nikada, zaista to i mislimo. Lepo je kada sa svojim dragim možete pričati o svemu, ali neke je stvari najbolje zadržati za sebe.

par

10. Dragi, tvoja mama i ja smo postale najbolje prijateljice.
Iako je bitno da se slažete s njegovom majkom, ne želite da pomisli kako pričate o temama koje možda nisu najprimerenije.

9. Obavezno mi kupi onaj časopis o venčanjima!
Bez obzira koliko vaša veza bila ozbiljna (osim ako vas je već zaprosio), mogao bi pomisliti kako naveliko kujete planove za venčanje. Što nikako nije dobro ako on sam za taj korak nije spreman.

8. Mrzim dlake na prsima!
Ako vas privlače gola prsa, postoje suptilniji načini kako da mu to date do znanja. Spomenite mu kako bi mu mišići puno više došli do izražaja kada dlaka ne bi bilo.

7. Ako ti častiš, ja ću škampe!
Samo zato što je on finih manira, ne morate to iskorišćavati. Ili bolje reći, baš zato što je finih manira, kulturno se ponašajte i vi. U redu je ponekad odabrati nešto finije, ali svakako ne želite da pomisli kako ima posla sa sponzorušom.

6. Moje prijateljice i ja slažemo se da je tvoj… jel… prosečne veličine…
Čak i ako je, ne želite mu ubiti libido takvom izjavom. Pogotovo mu ne želite dati do znanja da s prijateljicama analizirate njegov…jel…pa čak i ako analizirate…što je skroz ok…

5. Koja ti je nova šifra za fejs?
Nitko, ali nitko, ne voli zadiranje u privatnost. Ako vam se ponekad i pruži prilika zaviriti u nešto, ne želite da misli da ga uhodite i da pratite svaki njegov korak, lajk i poruku.

4. Iako se nisam depilirala već dva meseca, noge mi izgledaju skroz ok.
Neke stvari zadržite za sebe. Samo toliko.

3. Naše će dete biti najslađe na svetu!
Pogledati broj 9! Više manje isti razlozi vrede i za ovu izjavu.

2. Možeš videti kada glumim orgazam?
Ako postoji nešto što će u trenu saseći njegov libido, onda je to saznanje da glumite orgazme. Dogodi li se to ponekad, zažmurite na jedno oko. Događa li se učestalo, radije poradite na otkrivanju uzroka zašto ne možete doživeti orgazam. Ali NIKAKO mu nemojte reći da su vaši orgazmi lažni.

1. Tvoj prijatelj je taaako zgodan!
Ok, taaako je zgodan. Ali on to ne mora znati. I vi imate zgodnih prijateljica, ali sigurno ne biste htele da ih on komentariše na taj način, zar ne?

izvor, foto:cosmopolitan

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...

Comments

  1. […] Ovih mu 10 stvari nikada nemojte reći! […]

  2. […] Ovih mu 10 stvari nikada nemojte reći! […]