SMS poruke mogu da budu divno sredstvo zavođenja, ali isto tako mogu biti i način na koji ćete uništiti sve svoje šanse kod novog dečka . Ključ je naravno u savladavanju veštine pisanja seksi poruka.

Pre nego što ovladate ovom veštinom, upoznajte se s porukama koje nikako ne trebate da mu šaljete, koliko god da vam se u nekom trenutku čine pametnim i logičnim.

“Jedva čekam da se ponovi veče kao što je bilo večeras”

Foto-ilustracija: Foter/"PictureYouth"

Ovo je poruka koju ne smete slati na početku veze jer delujete napadno, a vas predstavlja kao očajnu osobu. Žene umeju da se zanesu na romantičnoj večeri pa počnu sanjariti jako brzo o venčanju i deci, a realno još nisu ni upoznale muškarca.

Takve poruke su rezultat tih maštanja i velike su šanse da će vašeg partnera uplašiti i oterati. Umesto toga, napišite “Sinoć je bilo zabavno. Sledeći put kod mene?” To je jedina budućnost koja je dopuštena. Sledeći put i ništa više od toga!

“Hoćeš li da upoznaš moje roditelje za vikend?”

Sms dana kad pomisli da ste je zaprosili

Upoznavanje roditelja za muškarce predstavlja veliku stvar koje se, naravno, boje. U ranim fazama veze, takve poruke će ih oterati od svega u nekoliko sekundi. Žene ovakvom porukom poručuju da su veoma ozbiljne, kao i da tako doživljavaju i vezu. To je sasvim u redu u kasnijim fazama, ali je totalna sabotaža na početku odnosa.

Možete mu napisati “Ovaj vikend nećemo moći da se vidimo jer mi dolaze roditelji”. Ukoliko on pokaže da je zainteresovan za upoznavanje, možete ga pozvati da dođe. Nikako pre!

“Gde si bio?”

Kad ti sms upropasti život

Ovakva pitanja muškarci doživljavaju kao nametanja osećaja krivice i pokušaja kontrole. Posebno će negativno reagovati ako je na početku veze. Umesto “gde si bio”, pošaljite mu “kako si”. Ako bude imao potrebu, sam će napisati i gde je bio.

“Mislim na tebe”

Foto-ilustracija: Foter/Raymond Larose

Ovo smete da napišete tek ukoliko ste u dugoj vezi, nikako posle par meseci. Muškarci iz ovakve poruke očekuju ženu koja je spremna na sve samo da bude blizu njih. Za njih je to prebrzo zbližavanje od kog beže glavom bez obzira.

Slobodno mu napišite da vam je bilo lepo sa njim i da želite to da ponovite.

“Hoćeš li da postanemo prijatelji na Fesjbuku?”

Foto: freedigitalphotos.net

Za prijateljstvo na Fesjbuku ne treba vam uvertira, a i bolje je da tu inicijativu prepustite njemu. Ako budete previše forsirali, pomisliće kako vam je najvažnije da stavite na ovoj društvenoj vezi sa kim ste. Prepustite inicijativu njemu, uključujući i prijateljstvo na Fejsbuku.