OVDE JE JEZIVO Starleta kojoj se izlio silikon otkrila mučne detalje iz bolnice

Tamara Đurić se i dalje nalazi na VMA, juče je radila analize i sa strepnjom čeka rezultate.

Tamara Đurić

Foto: InstagramTamara Đurić

– Lekari kažu da sve ide nabolje. Ako bude po nekim mojim prognozama, ja ću uskoro izaći. I dalje povremeno osećam bolove, jer je to bio veliki upalni proces. Radila sam juče analize i sada čekam nalaze da vidim šta će biti dalje – rekla je Tamara za „Alo!” i objasnila:

– Iz novina saznajem koliko kilograma imam. Iskrena da budem, još se nisam merila. Nisam anoreksična, kao što se piše, mogu da stojim na nogama. Trudim se da jedem koliko mogu, jer nemam apetit. Iskrena da budem, neka jeza me uhvati kada prođem kroz bolnički hodnik i vidim kroz šta sve ljudi prolaze. Bude mi žao.

Na društvenoj mreži Instagram osvanula je fotografija na kojoj je Đurićeva sređena i doterana.

– Vodim računa o higijeni i volim da sam sređena. Gde god da se nalazim, moj frizer dolazi da mi sredi kosu, pa i u bolnicu – otkriva starleta za „Alo!” i kaže da joj je žao kada vidi mamu i tatu u bolnici.

– Tata i mama su mnogo potreseni. Ja nikada njima nisam pričala o svojim operacijama. Dešavalo se da me ne vide po nekoliko nedelja i onda kada odem kod njih kući, oni i ne primete da sam nešto radila. Mama je najviše uplašena zbog mojih kilograma – rekla je starleta.

You may also like...