Ovako su izgledale najpoznatije sestre kad su bile male. Da li su se mnogo promenile?

Ove dve devojčice danas su na naslovnim stranama gotovo svih taboida na svetu. Povezuje ih isto prezime, ljubav prema kamerama i fotoaparatima, kao i želja da se ostvare u svetu mode i šoubiznisa. Njihova mama, a ujedno i menadžer, postavila je ovu fotografiju na svoj instagram nalog, a one su…

kendal i kajli

One su sestre Džener. Kendal i Kajli publici širom sveta poznate su kao malađe polusestre najpopularnije starlete na svetu Kim Kardašijan. Mlade zvezde odrastale su pred kamerama, tokom višegosišnjeg emitovanja njihovog porodičnog rijaliti progarama “Keeping up with the Kardashians”.

Danas, Kendal se bavi manekenstvom, dok Kajli još uvek traži svoj profesionalini put. S obzirom da ima samo sedamnaest godina ne treba da čudi što još uvek nije odlučila čime će se baviti, ali pažnje medija joj ne manjka. Kajli, iako maloletna, stavila je filere u usne, o čemu su američki, ali i svetski, mediji pisali mesecima. Tek nedavno, najmlađa članica popularne rijlaiti porodice priznala je u intervjuu za Teen Vogue da je zaista izvršila intervenciju, iako je mesecima tvrdila suprotno.

Za razliku od nje, dve godine starija Kendal, naslovne strane magazina širom sveta zaslužila je na drugačiji način. Kendal se profesionlano bavi manekeknstvom. Njen debi bio je na reviji Mark Džejkobsa na Njujorškoj nedelji mode, a od tada do danas nosila je modele najpoznatijih dizajnera današnjice kao što je Karl Lagerfild.

Osim zbog svojih profesionalnih angažmana i rijalitija u kome učestvuju već godinama, sestre Džener nedavno su se našle u centru medijske pažnje i zbog odluke njihovog oca Brusa Dženera da promeni pol u 65. godini i postane žena. Kendal i Kajli podržale su očevu odluku.

Kako su još uvek jako mlade, a već su planetarno popularne, mnogi predviđaju da će sestre Džener ugroziti slavu najpopularnijeg člana porodice, Kim. Da li će biti tako, ostaje da vidimo.

izvor, foto: blic

NAJČITANIJE:

You may also like...