OTKRIVAMO: Evo kako da uzbudite muškarca

Muškarci obožavaju žene koje su spretne u krevetu i koje znaju da zavode, ljube i ostavljaju bez daha. Nema razloga da već večeras ne budete jedna od njih.

SEKS

Zavođenje je bitan segment seksualnog života. Ukoliko dugo niste zavodili i bili zavođeni, znači da ste zapali u opasnu monotoniju i da vam je pod hitno potrebno osveženje. Bez zavođenja nema normalne veze i zdravog odnosa među partnerima, baš zbog toga svoje veštine treba da pokažete u krevetu već večeras. A kako da partnera dovedete do ludila? Za početak ga skinite do gole kože, a potom se poslužite sledećim trikovima.

Približite mu se s leđa, njegov penis stavite u svoju ruku, u poziciju kao kad on sam masturbira. Zatim mu šapćite u uho, ljubite ga po leđima, dok istovremeno laganim pokretima dodirujete njegovu intimnu zonu.

I vi se skinite. Postoji dobra šansa da vas dečko nije video golu duže od nekoliko sekundi pre seksa. Zato mu sada dopustite da bulji u vas, jer je to pouzdan okidač njegovog libida.

svasta

Popnite se na njega. Ovaj položaj može biti vrlo intiman zbog blizine vaših lica i stalnih dodira.

Pronađite njegovu G-tačku. Tokom seksa masirajte ga u području između testisa i anusa i na taj način nadražite njegovu prostatu. Orgazam će mu biti kao eksplozija.

Pronađite svoje novo omiljeno mesto za seks. Izađite iz svoje spavaće sobe i uradite to na kuhinjskom stolu, u kupatilu, na sudoperi ili na haubi automobila parkiranog u garaži.

Masirajte njegovu guzu. Počnite od nje, a potom vaše ruke neka se rašire po njegovom celom telu.

Foto-Ilustracija: enlargemanhood.com

Namažite ga po celom telu šlagom ili medom i poližite sve.

Budite šef. Ako želite nešto da mu kažete bez reči, uzmite u ruku njegov penis, a kada uradi nešto što vam se dopada, stisnite ga. Neka to bude vaša mala igra.

Masturbirajte, a on neka vas gleda sa daljine. Bez obzira da li učestvuje ili ne, to je dobitna kombinacija, jer frajeri vole da gledaju.

Ljubite ga po grudima i spuštajte se do njegovog penisa, a zatim se vraćajte prema gore. Ponovite to nekoliko puta i moliće vas za “milost”.

izvor, foto:telegraf

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...

Comments

  1. […] OTKRIVAMO: Evo kako da uzbudite muškarca […]