OSTALA TRUDNA SA ŽIGOLOM: Devojka (29) prolazi PAKAO! Bordel neće da saopšti ime oca, zakon ćuti!

trudna, tužna, Foto: Profimedia
Devojka (29) iz nemačkog Halea ostala je trudna nakon trodnevne seanse u jednom bordelu. Provela je ceo vikend u društvu žigola, a ubrzo nakon toga šokirala ju je lekarska dijagnoza – zatrudnela je!
Naravno, odmah je poduzela sve radnje kako bi saznala identitet oca svog deteta, ali je naišla na još jedan šok. Naime, bordel joj ne želi ustupiti informacije o svojim zaposlenicima zbog etičkog kodeksa – kakvog takvog…

Sve što zna o svom ljubavniku i ocu deteta je da se zove Mihael i da je bio na drugom spratu, a bordel je izdao saopštenje “da su u trenutku njenog boravka u bordelu bile četiri osobe imena Mihael i da bi bilo preterano da svaki od njih iznosi svoje intimne detalje”.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Korak dalje bio je odlazak na sud i zahtev za informacije koje joj puno znače, ali je i pred zakonom dobila negativan odgovor.”Budući da žena ne može detaljno opisati svog ljubavnika, ne možemo dopustiti da se intimni podaci tako olako objavljuju. Zaposlenici bordela imaju pravo na poštovanje svoje privatnosti”, stoji u saopštenju suda.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

You may also like...