Opet šokiraju: Porođaj Kim Kardašijan pred kamerama (VIDEO)

Najnovija epizoda rialiti programa “U korak sa Kardašijanima“ vratila je svoje fanove u prošlost, kako bi sa njima podelila, ni manje ni više, nego porođaj Kim Kardašijan.

kim kardashian

U epizodi je, između ostalog, prikazana i video poruka koju je Kim neposredno pred porođaj snimila za svoju devojčicu u kojoj joj govori koliko je uzbuđena što će je konačno upoznati.

Fanovi popularne emisije mogli su saznati i da je Kanje, kad je saznao da će se Kim poroditi pet nedelja pre termina, jedva uspeo da se vrati u Los Anđeles, kako bi prisustvovao rođenju njihove ćerkice Nort Vest.

Mada sam porođaj nije snimljen, Kardašijani u svom maniru otkrivaju veliki broj detalja koji dosad nisu bili poznati javnosti. Tako na osnovu njih vidimo da je par još pre rođenja znao kako će se devojčica zvati i da su čak razmatrali da je nazovu samo Nort, bez očevog prezimena. Suprotnoj odluci kumovala je bebina tetka Kloe.

– Žao nam je, Madona, ipak će morati da ima prezime. Svaki čovek treba da ima i deo porodičnog identiteta, da bude deo porodice – kaže Kloe.

Epizoda pokazuje i Kim samo nekoliko dana nakon prorođaja, koja sa sestrom deli vrlo intimnu činjenicu, a to je da je po dolasku iz porodilišta prvo u ogledalu proveravala kako joj izgledaju “ženski delovi“, plašeći se da su se “promenili“.

U razgovoru sa Kloe starleta se osvrnula i na to da su joj grudi “veličine torpeda“, ali i da se, čim liniju dovede u red, fotografiše za “Plejboj”, jer te slike želi da “natrlja na nos“ svima koji su je u trudnoći nazivali pogrdnim imenima.

POGLEDAJTE: Porođaj Kim Kardašijan u rialitiju:

izvor:blic

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...