I ONI SE STIDE: Evo šta se muškarci ne usuđuju da traže u krevetu!

Grupni seks je nešto što bi svakako bilo ludo iskustvo. Ipak, nikada nisam bio s nekom kojoj bi to mogao predložiti.Vreme za uzbunu!

Pomislili biste da su žene te koje se stide da traže ono što žele, međutim i muškarci su ponekad stidljivi, posebno kada je seks u pitanju.

Na prvu loptu rekli bismo da su žene te koje “bi trebalo da budu” stidljive. Ipak, lako se možemo prevariti. I muškarci su otkrili da su stidljivi ponekad, posebno kada dođevreme za “vrući ples na hladnim pokrivačima”.  “Preuzmi kontrolu nada mnom! To uvek moram da pažljivo sročim da ne izgubi svrhu”, kaže dvadesetsedmogodišnji Dejan.

“Grupni seks je nešto što bi svakako bilo ludo iskustvo. Ipak, nikada nisam bio s nekom kojoj bi to mogao predložiti”, kaže dvadesetčetvorogodišnji Daniel.

“Voleo bih da jednostavno mogu pitati za oralni seks, bez onog groznog osećaja da tražim ” da me usluže” ”, tvrdi dvadesetšestogodišnji Andrej.

“Želim da žena bude agresivnija i kreativnija i da preuzme kontrolu. Znate koliko teško može da bude da kažete ženi da želite od nje da bude spontanija”, kaže Mladen (29).

“Uvek sam želeo da zavežem devojku, ali nikada se nisam usudio da je pitam. Volim da gledam kriminalističke serije, pa sam svestan kako bi to izgledalo “, kaže dvadesetjednogodišnji Velibor.

“Volim kada devojka priča “prljavo”, ali bojim se to da joj predložim da ne bi ispalo pogrešno”, rekao je dvadesetšestogodišnji Tomislav.

“Volim da se mazim nakon seksa, ali ne želim to da joj kažem. Nije to nešto što želite da kažete kada su muškarci ti koji su na glasu da to ne vole”, kaže dvadesetdevetogodišnji Sale.

izvor, foro: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...