One su vlasnice najboljih nogu na estradi (FOTO)

Lepa Brena, Severina, Ana Nikolić koriste svaku priliku da pokažu svoje duge noge.

brena ana i severina

Muškarci njihovim nogama ne mogu da odole, a žene žele baš takve. Na estradnu scenu sa dugim i vitkim nogama korak je sigurniji, a pošto već sjajno izgledaju nimalo ne čude što pevačice i manekenke koriste svaku priliku da ih pokažu.

Vlasnice najboljih nogu na estradi su:

Lepa Brena

Duge noge i dalje su zaštitni znak Lepe Brene “Duge noge za igranje, vito telo za gledanje” , pevala je svojevremeno Lepa Brena, a čitava bivša Jugoslavija je gledala u njene duge noge.

lepa brena

Severina

Noge hrvatske pevačice Severine Vučković uspele su da se izbore za brojne naslove:  “Severina istakla zategnute noge u uskoj, beloj haljinici”, “Severina otkrila noge bez grama celulita”… Vredno treniranje su tajna izgleda Severininih nogu od kojeg pevačica nije odustala ni otkako je postala mama.

severina

Jelena Rozga

Jelenu Rozgu najčešće viđamo u kratkim haljinama koje više otkrivaju nego što skirvaju. Možda bi nekim ženama i bio problem da se izbore sa parčetom tkanine na sebi, ali ne i ovoj pevačici. Sa nogama poput njenih, ima potpunu slobodu u izboru garderobe.

jelena rozga

Ana Nikolić

Kada je pre sedam godina na Beoviziji, izvela pesmu “Romale, Romali”  svi su pored brzih taktova, uživali i u sjajno oblikovanim nogama Ane Nikolić.
Od tada pevačica pažljivo brine o ovom delu svog tela.

ana nikolic

Romana Panić

Romana Panić od svojih koleginica često dobija komplimente o svojim nogama.  Za dobar izgled u mini suknjama potrebno da imate noge poput Romaninih, ali pevačica kaže da je za to važniji stav i samopouzdanje. Još veće je iznenađenje što sebi dopušta da uživa u omiljenoj hrani i da jede sve što poželi.

romana panic

Danijela Dimitrovska

Graciozna Danijela Dimitrovska svojim nogama osvojila je svetsku modu. Lako i neizbežno.

danijela dimitrovska

Tamara Paunović

Tamara Paunović važi za najlepše i najuspešnije lice na domaćoj modnoj sceni. Na pisti  osvaja  elegancijom i vrtoglavo dugim nogama. Deo je  “privilegovanog” modnog sveta, na čije pripadnice priroda nije štedela.

tamara paunovic

Olja Crnogorac
Nogama Olje Crnogorac ne može da se bilo šta zameri. Prirodne i zategnute posledica su redovnog treniranja.

olja crnogoracizvor, foto:kurir

NAJČITANIJE:

 

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...