“Ona puši više od 30 ”jointa” na dan! Bojim se da će se ubiti !!”

ZAVRŠIĆE KAO AMY? Amanda Bynes je bila teen zvezda, ali kada je trebala napraviti transformaciju u ”odraslu zvezdu”, sve je upropastila. Otkrila je drogu…

bruka

Jonathan Jaxson, glasnogovornik i najbolji prijatelj Amande Bynes (27), progovorio je o problemima svoje štićenice. Strah ga je da se zvezda, koja je trenutno na psihijatrijskom promatranju i leči se zbog šizofrenije, ne ubije ili predozira.

– Bojim se da će završiti kao Amy Winehouse ako ne potraži pomoć koja joj tako očajnički treba. Ona puši više od 30 ‘jointa’ na dan i šmrče kokain. Preteruje i s plastičnim operacijama. Šest meseci sam pokušavao smanjiti štetu koju je napravila sa zahvatima koji nisu bili veliki, ali ona ih uopšte nije trebala – rekao je Jonathan za Sunday People.

Glumica je Jaxsona angažovala lani nakon što je napravila nekoliko saobraćajnih prekršaja, zbog kojih je izgubila saobraćajnu dozvolu. On kaže da je u početku sve bilo dobro, a onda joj se stanje naglo pogoršalo.

– Ona je najslađa devojka na svetu kada je ‘čista’, ali problemi nastaju čim uzme neku drogu. Nažalost, konstantno je nadrogirana. Ljudi kažu da ona ima psihičkih problema, ali ja mislim da je to sve zbog droge. Ona zapravo uopšte ne pije, ali drogira se svaki dan po celi dan – otkrio je.

izvor:24sata

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...