Omiljena boja otkriva kakvi ste u seksu!

Verovali ili ne, ali nijanse odeće koju žena ili muškarac najčešće nose, farba kojom kreče stan ili boja automobila mogu da vam otkriju veoma mnogo o seksualnom životu te osobe.

ves, govor vesa

Ukoliko vas kopka kakav će vaš novi dečko biti u krevetu, koliko mu je jaka seksualna želja ili koliko često doživljava orgazam, pitajte ga koja mu je omiljena boja. Isto važi i za žene – boje određuju njihove seksualne sklonosti. Ako ništa, bar ćete se zabaviti čitajući tekst… A, ko zna, možda i ima istine!

Crvena: Crvena simbolizuje strast, pa zato osobe koji vole ovu boju znaju da uživaju u seksu i fizičkom kontaktu. Sklonije su agresivnijem nastupu prema suprotnom polu, a ako se spoje dve osobe koje vole crvenu, par će često eksperimentisati i isprobavati nove stvari.

Žuta: Ako volite žutu, to znači da obično dobro kontrolišete svoj seksualni nagon i u krevetu prepuštate dominantnu ulogu partneru. Nikada ne odbijate tuđu inicijativu, ali retko ćete nametnuti sopstvene želje. Najvažnije vam je da vama draga osoba bude zadovoljna.

Zelena: Oni kojima je omiljena boja zelena su nežni i osetljivi kada je reč o seksu. Žena koja voli ovu boju će voditi ljubav celog života kao da joj je prvi put, a muškarac će biti  saosećajan i spreman da ispuni želje svoje partnerke. Oboje su verni jednoj osobi i ne mogu zamisliti seksualnu avanturu sa nekim drugim.

Plava : Ljubitelji plave seks doživljavaju kao umetnosti i njihov pristup je elegantan. Muškarac se ponaša kao pijanista, pažljivo istražuje telo žene i osluškuje njene potrebe. Žena uživa u predigri podjednako kao i u ljubavnom činu, darežljiva je i nežna.

Ljubičasta: Ako ste obožavatelj ljubičaste, seks vam se može učiniti kao gubljenje vremena. Žene koje vole ovu boju više brinu o tome da li će im se pokvariti frizura, nego da li će priuštiti zadovoljstvo partneru i sebi. Muškarci pristupaju vođenju ljubavi kao poslovnoj obavezi i nemaju sluha za tuđe želje.

Siva: Neodlučni i nesigurni ljubavnici su oni koji biraju sivu boju. Često im je potrebno mnogo vremena da donesu odluku i teško im je da se obavežu. Seks im ne predstavlja uzbuđenje već samo način da zadovolje potrebe. Loše se slažu sa drugim bojama.

Roze: Ružičasta je boja osoba koje vole da flertuju i sklone su prevari. Žene koje vole roze ponekad obećavaju više nego što planiraju da pruže, u odnosu sa partnerom su nezrele i vole da zadirkuju. Muškarci koji vole roze nijanse skloni su čestom menjanju partnera i rado bi ušli u avanturu s nepoznatom ženom.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...