OBJAVLJENO JOŠ JEDNO BRADOVO PISMO: “Odnos nam je lošiji, lepota je napušta”

Slavni par Angelina Jolie i Brad Pitt neiscrpan su izvor tračeva u američkim medijima, a jedan takav u nizu objavio je i magazin Life&Style u kojem je i navodno još jedno Bradovo pismo.

Jeste li surfajući Internetom naleteli na još jedno pismo Brad Pitta, ovoga puta posvećeno Angelini Jolie? Pa ako jeste onda morate i znati da je ono potpuno lažno! Hollywood Cop piše kako je lažno pismo objavljeno još u maju 2012.  pre, i to puno pre nego li je Angelina imala operaciju dvostruke mastektomije ove godine. Opet je počelo kružiti Internetom pre nekoliko dana kada je objavljeno i pismo koje je Brad Pitt svojoj bivšoj devojci Jill Scholen ranim 80-ih.

A ako vam je promakla ova internetska spačka, evo šta piše u tom famoznom pismu koje je Brad navodno uputio svojoj Angelini.

‘Moja žena se razbolela. Stalno je nervozna zbog problema na poslu i s decom. Smršala je 15 kilograma, jako je mršava i stalno plače. Nije srećna, ima glavobolje i ne oseća se dobro. Naš odnos je počeo pucati. Lepota ju je ostavila, ima podočnjake i prestala se negovati. Odbila je snimati filmove i nije prihvatala uloge. Izgubio sam nadu i mislio sam da je svemu kraj… Ali, odlučio sam nešto preduzeti. I bez obzira na sve, ona je najlepša žena na svetu. Idol je muškarcima i ženama širom sveta, a ja sam srećnik kojem je dopušteno spavati na njenom ramenu.

Počeo sam je obasipati cvećem, poljupcima i komplimentima. U javnosti sam samo pričao o njoj, živeo sam samo za nju. I nećete verovati, ali ona je procvetala. Postala je bolja nego ikada. Nije više bila nervozna i volela me je još više. Shvatio sam još nešto: Žena je odraz muškarca s kojim živi’ – piše u tom navodnom pismu Brad Pitta.

I pre nego li počnete komentisati život najslavnijeg hollywoodskog para, samo vas još jednom podsećamo – pismo je LAŽNO!

izvor, foto:haber.ba

NAJČITANIJE:

You may also like...