O čemu žene najviše lažu muškarcima?

Postoje tajne koje žena vole držati za sebe i nikada ih neće podeliti sa svojim partnerom. Do najintimnijih ženskih tajni su došli američki znanstvenici koji su anonimno ispitali 700 žena i došli do zanimljivih podataka. Iako se kaže sto ljudi sto čudi neki odgovori su se više puta ponavljali.

tajna

O broju muškaraca s kojima su spavale
Žene koje su u prošlosti imale veći broj partnera s kojima su imale seksualni odnos, svojim muškarcima neće priznati tačnu brojku.

O preljubi
Prošlost bi trebala ostati prošlost. Tako misli čak 32 posto žena koje su priznale da su u prošlim ili trenutnim vezama bile neverne. Najčešći razlozi su nezadovoljstvo, dosada, prolazna zaljubljenost, osećaj poželjnosti ili jednostavno snažna privlačnost.

O orgazmu
Čak 48 posto žena je priznalo da su tokom seksa barem jednom odglumile orgazam i to zbog toga što nisu želele razočarati ili povrediti svog partnera.

O kontaktu s bivšim
Gotovo 75 posto ispitanih žena je barem jednom prećutalo razgovor (telefonski ili putem poruke i e-maila) ili odlazak na piće s bivšim partnerom.

O maštanju i čežnji za drugim muškarcima
Iako je to normalna pojava, retko koja žena će svom partneru priznati da tokom seksa zamišlja drugog partnera.

O masturbaciji
Svaka četvrta žena u vezi masturbira nekoliko puta nedeljno, dok je svaka treća žena priznala da ponekad pogleda film za odrasle kada je sama kod kuće.

izvor:zadovoljna.hr

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...