O čemu razmišljaju muškarci, a o čemu žene pre seksa?

Kada se naga žena nađe pred muškarcem to znači da je seks sledeće što je na meniju, tako da bi on u tom trenutku najradije skočio od sreće.seks, dvoje, veza, par, muškarac, žena, seksi igra, shuter

Stručnjak za seks Trejsi Koks sprovela je istraživanje i napravila listu misli koje prolaze kroz glavu muškarcima i ženama kada jedni druge vide gole.

Muškarci:

“To! Konačno ću imati seks” 
Kada se naga žena nađe pred muškarcem to znači da je seks sledeće što je na meniju, tako da bi on u tom trenutku najradije skočio od sreće. Ipak, ovu srećnu misao zamenjuje sledeća, koja i nije tako prijatna…

“Da li je moj penis dovoljno veliki?” 
On će u milisekundi analizirati vaše lice ne bi li video vašu reakciju na izgled njegovog penisa. Ukoliko je prošao ovaj test, sledi još gora misao…

“Šta ako ne budem mogao?”
Žene mogu da odglume orgazam, on ne može. Ako prvi put imate seks, njegovo neverovatno veliko uzbuđenje može stvoriti pritisak koji mu neće pomoći.

Gleda u vaše grudi 
Dok stojite goli, on će se fokusirati na ono njemu omiljeno mesto – vaše grudi.

Obratiće pažnju na to kakvu frizuru tamo dole imate 
Ovo je ipak stvar ukusa. Muškarci nikada jednoglasno nisu rekli šta očekuju da zateknu tamo dole. Dok neki vole da ste potpuno obrijani, drugima ovo smeta.

Posmatraće koliko imate samopouzdanja 
Uspravite se, ne sakrivajte se i dozvolite sebi da vam se divi. Verujte mi, bićete mu neodoljivi.

Šta je ono što on ne primećuje? 
Vašu težinu. Za razliku od grudi, težina se ne može sakriti. Do trenutka kada ste već potpuno nagi on je već znao šta može da očekuje. Uostalom, ima on pametnija posla nego da razmišlja o tome da li vam se salo na butinama treska dok hodate ili imate višak na stomaku.

Žene:

Ocenjuju vaše telo kao celinu 
Za razliku od muškaraca, žene više opažaju, pa će im prvo vaše golo telo upasti u oko kao celina, koju će ocenjivati prema tome da li ste u formi ili niste.

Upoređivaće ko je lepši 
Ukoliko ste u mnogo boljoj kondiciji nego ona, ženi će proraditi kompleksi i nesigurnost – “Nije trebalo da pojedem onaj kolač danas”; “O, bože, ima lepše noge od mene”…

Da, važna je veličina 
Ali ne na način na koji vi mislite. Ako je preveliki, to joj se neće dopasti. Nije tačno da žene vole muškarce sa velikim penisom – oni češće čine seks bolnim i neprijatnim. Ako je prosečne veličine, žena će se smatrati srećnicom. Čak i ako je manji od proseka, žene neće zameriti.

Gledaće da li imate erekciju 
Ako nemate, žena će odmah pomisliti da je do nje. Odmah je uverite da to ne znači da vam se ne dopada, već da ima veze s prevelikim očekivanjima.

Gledaće vašu reakciju na njeno golo telo 
Zapravo, ovo je nešto što prvo prolazi kroz glavu jedne žene. Isto tako i ona traži pozitivnu reakciju na vašem licu kako bi samouvereno mogla da nastavi dalje.

Šta je ono što žene ne primećuju? 
Ne mnogo toga! Žene su bolje u primećivanju detalja od muškaraca. Žene će pre primetiti mladež na vašim leđima, marku donjeg veša, vaše noge, koliko ste maljavi i slično. Dragi muškarci, ne paničite, jer su žene prema mnogim manama vrlo tolerantne.

Štaviše, nedavna istraživanja su pokazala da i muškarce i žene mnogo više privlače lica nego tela.

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...