NIJE NI GUZA, A NI GRUDI: Šta svaki muškarac odmah primeti na ženi

Stara uverenja da muškarci na devojkama prvo pručavaju telo pa grudi, noge ili guzu, nisu sasvim tačna i evo šta su otkrili da zaista primećuju na ženama.

zena lav

Chiara Atik razgovarala je s mladim muškarcima i napravila listu o tome šta prvo primećuju kod devojaka. Svoje mini istraživanje objavila je za howaboutwe.com.

Lice

Navikli smo da muškarci prvo dobro pogledaju ženino telo pa onda proučavaju dalje, ali prema ovom istraživanju, gde su muškarci anonimno priznali šta zaista misle, to nije tačno. Muškarci prvo pogledaju u lice i za oko im zapne neka posebnost poput očiju ili osmeha. Dodaju da ne mogu tačno znati šta će ih na licu privući i to zavisi od toga kakva je osoba ispred njih i kako zrači.

Lepo telo

A kad smo kod tela, već je poznato da muškarci ne traže savršenstvo i svako voli određeni deo malo više. No, priznaju da će odmah videti i proceniti da li se radi o lepom i skladnom telu i ženi koja se zapustila. Tek posle, kažu, pogled će im odlutati na grudi, noge, guzu…

Stil odevanja

Kod odevanja primećuju stil jer im može puno otkriti o kakvoj se devojci radi, šta voli i šta joj je važno u životu. Nije im bitno da se radi o skupocenoj odeći, ali je važno da ima svoj stil koji odaje njihov lični pečat.

Glasno pričanje

Niko ne voli osobe koje se trude nadglasati druge u društvu, a muškarci ne vole žene koje su glasne jer im zbog toga deluju nametljivo i agresivno. Dakle, ovo je jedna negativna osobina kojom ćete većinom odbiti muškarce od sebe.

S’ kim se najviše druže

Još jedna stvar koju će muškarci proučiti kada gledaju devojku je s’ kim se više druži – sa muškarcima ili ženama. Ako je devojka okružena muškarcima to je znak da joj se novi prijatelj nužno ne sviđa na romantičan način samo zato što je prema njemu ljubazna i otvorena.

Sve je u detaljima

Baš poput stajlinga i odabira odeće, važni su i detalji. Tako jedan mladić otkriva da obožava devojke koje nose naočrle i to će prvo primetiti.

Kontakt očima

Poslednja, ali ne manje važna stvar koju su mladići naveli jeste kontakt očima. Zaključuju da devojke očima znaju dati na znanje kada im se netko sviđa i kada su zainteresovane za druženje pa je duži kontakt znak da bi moglo biti nešto više između njih dvoje.

izvor:cafe.ba

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...