NEVERICA Smešnih 10 činjenica o seksu! (ANKETA)

Seks inspiriše ljude na razne stvari, od umetnosti do bizarnih zabrana! Pogledajte kakve su se ludosti vezane za njega javljale širom sveta!

ljubav

Atletika, kraljica seksa!

Atlete imaju više seksa! Po studiji koja ispituju učestalost seksualnog odnosa, atlete su bile na apsolutnom vrhu! Mora da je to zbog forme I fleksibilnosti. Šta god da je, ne kažu džabe d aje atletika kraljica sporta! Posebno onog među čaršavima.

Amerikanci, šta vam bi?

U Koloradu je zabranjeno poljubiti uspavanu ženu! Mhm, da, dobro, ali, kako to iko može da zna? Osim, naravno, ako su vam postavili kamere u kuću. U.v.r.n.u.t.o.

A zakon o uspavanim muškarcima?

Koliko seksa?!

Apstinenti sveta, ujedinite se! To je, zapravo, najbolji način da se pridružite oko 100 miliona ljudi koji imaju seks svakog dana.

Ruke u vis! Ili glavu u torbu…

Kazna za masturbaciju (?!), u Indoneziji je smrt. Obezglavljivanjem. Isto kao i ekipa iz Kolorada, ni “genijalci” iz Indonezije nisu baš razmišljali kako će da kontrolišu kršenje zakona. Nadamo se da im muškarci u požudi, ovaj, ne gube glavu.

Da li ste prosečni?

Prosečna osoba potroši oko 600 sati na seks, između 20 i 70 godina. Nije loše, m?

Prokleti Finci, kad vam dođem tamo!

Pajin patak

Pajin pat… pardon, Paja Patak je bio zabranjen u Finskoj jer ne nosi pantalone. Dragi Finci, ne znamo kako da vam kažemo ali, to je patka.

Jel si video kakve cipele ima?

Ne, ovo nije rekao stilista, ovo je fetiš. Ako je verovati psiholozima, cipele (prvenstveno sa visokim potpeticama), kao i stopala su najčešći fetiši u našem društvu.

Tako sam seksi!

Device, ne pipajte avokado!

To bi vam rekli drevni Asteci. Oni su verovali da je avokado toliko moćan seksualni afrodizijak da bi i najčednije žene poklekle i predale se bludu. Ne, ne možete na pijacu dok ne pročitate tekst do kraja.

Tajna Merilin Monro!

Iako je bila san svakog muškarca, imala tri muža i sijaset ljubavnika, prelepa Merilinka nikada nije imala orgazam. Ali je imala Kenedije, mislimo, tako smo čuli.

Da li ste znali?

Škola (oralnog) života

Studija je pokazala da su obrazovanije žene, prvenstveno one sa fakultetom, sklonije primanju, ali i pružanju oralnog zadovoljstva. E, to se zove oralno izražavanje!

izvor, foto:alo.rs

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...