NEVENA: Napuštam politiku, nisu mi dali šansu, a protiv mene se vodila prljava kampanja!

Povukla sam se zauvek. Shvatila sam da lepa i obrazovana žena nema šta da traži u politici, jer za nju jednostavno nema mesta, poručila bivša poslanica Nove Srbije i dodala da žene mnogo mogu da urade za boljitak građana.

modelsica Nevena Adžemović

BEOGRAD – Bivša modelsica i narodna poslanica Nove Srbije Nevena Adžemović neće biti u sazivu nove Skupštine. Ona nije na listi NS za martovske izbore, a sada otkriva da je njen politički angažman završen zauvek.

– Neću ostati u stranci niti ću se više ikada uplitati u takve stvari. Povukla sam se zauvek. Shvatila sam da lepa i obrazovana žena nema šta da traži u politici, jer za nju jednostavno nema mesta. Mislim da mi nije data prilika da se istaknem i iznesem svoje planove. Kao da se protiv mene vodila jedna prljava kampanja – ocenila je Adžemovićeva.

Smatra da njeni potencijali nisu iskorišćeni, a da joj pritom nije dato adekvatno objašnjenje.

– Ružno je to što sam diskreditovana na osnovu fizičkog izgleda. Da vam kažem, dok sam se bavila estradom i bila u grupi “Models” mi jesmo bile golišave, ali nikakve loše stvari nismo radile. Politički front je mnogo agresivniji i prljaviji od estradnog. Ipak, mislim da žene mnogo mogu da urade za boljitak građana – rezignirana je bivša poslanica.

Nevena kaže da se neće vraćati pevanju i da će se posvetiti privatnom poslu. Posle nekoliko rastanaka sa suprugom Srđanom, oni su se definitivno pomirili.

 

izvor, foto: kurir

NAJČITANIJE:

You may also like...