Nećete verovati šta joj je muž rekao na medenom mesecu: Zbog toga ga je pretukao suprugin otac!

Jedan otac završio je u zatvoru zbog napada na muža svoje kćeri. Iako je priča počela lepo, nažalost kraj i ne liči na ljubavne romane. Nakon četiri godine ljubavne veze, Sarah i Philipe su imali bogato venčanje, a na medeni mesec su otišli nekoliko meseci kasnije … mladenci Stephen Thatcher (51) otišao je da se suoči s njenim mužem koji se otuđio nakon što su se vratili s medenog mjeseca, a pronašli su ga u hotelu s drugom ženom.

Thatcher je tada napao zeta Philipa Stowa, ostavljajući ga pretučenog i krvavog. On je prošle sedmice osuđen na godinu dana zatvora zbog napada.

Kako je rečeno na suđenju, Sarah Penhaligon i Philpe Stow su se venčali u septembru prošle godine nakon četiri godine veze, a venčanje je koštalo oko 10.000 funti

Par je u januaru otišao na medeni mesec u Meksiko, gde je Philipe rekao svojoj supruzi kako je njihov brak gotov i da on viđa drugu ženu!

Po povratku s medenog meseca su se razišli, a nekoliko dana kasnije Thatcher i skupina njegovih prijatelja otišli su u hotel Moun Wise gde je Philipe živeo s novom ljubavnicom Stacey. On je polugolog zeta izvukao na hodnik i počeo tući. Philipe je kasnije uspeo pobeći, a nakon svega mu je trebala lekarska pomoć zbog polomljenih zuba, modrica, posekotina..

Sutradan je Thatcher poslao poruku svom bivšem zetu: “Volim te kao sina. Uništio si našu porodicu, ali to nije opravdanje za ono što se dogodilo. Žao mi je”

Prevarena supruga, Thatcherova kćerka, rekla je da njen otac vrlo velikodušan muškarac i muž, da je njenog muža tretirao kao člana porodice i da je na njihovo venčanje potrošio 10.500 funti. Međutim, i sud je smatrao da je osveta neoprostiva, pa je Thatcher osuđen na godinu dana zatvora.

izvor:doznajemo

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...

Comments

  1. […] Nećete verovati šta joj je muž rekao na medenom mesecu: Zbog toga ga je pretukao suprugin otac! […]