Ne zavaravajte se: U ovakvoj vezi nikada nećete da budete srećne

Ako se prepoznate u sledećim stavkama, bežite od njega!

tuzni par

Želiš ozbiljnu vezu u kojoj će partner da ti bude 100 odsto predan, a to ne dobijate od njega i zato ste nesrećne? Onda je krajnje vreme da razmislite o tome da li zaista treba da budete s njim. Neki muškarci jednostavno ne mogu da podnesu ženu koja je srećna u vezi, barem ne da je srećnija od njih pa će na svaki mogući način učiniti da postane nesrećna.

Smeje se vašim snovima

Možda ne direktno u lice, ali ako imate frajera koji vas uverava kako većina vaših ideja jednostavno nema šanse za realizaciju, vrlo je moguće da je alergičan na vašu sreću. Možda i ne želi da budete uspešnije od njega i na svaki način će gledati da vam to sabotira!

Upoređuje vas

Sa vašim prijateljicama koje su bolje od vas, s njegovom bivšom koja je bila uspešnija, s verzijom vas koja ste bili pre nego što ste se opustili… Ako vas stalno upoređuje i govori vam da ste upravo vi lošija polovina poređenja, nešto ne štima sa njim.

Ograničava vas

Pravi muškarac ženi daje krila i podstiče je da bude što bolja. Ali, ako vam dečko lomi krila i ako se zbog njega ne osećate ugodno u svojoj koži, bežite od njega!

izvor, foto: cosmopolitan

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...