Ne ignorišite znake: 10 znakova da on definitivno nije TAJ!

Da li ste vas dvoje zaista jedno za drugo, ili je to samo vaša pusta želja?

par

Komunikacija nije baš najbolja

Ljubavni odonos ne počiva samo na sjajnom seksu i fizičkoj privlačnosti! Van kreveta treba da pričate o nečemu zar ne? Ukoliko vaša komunikacija nije baš na zavidnom nivou i ne shvatate njegov humor ili jednostavno ne možete sa njim da popričate o ozbiljnim stvarima nemojte gubiti dragoceno vreme!

Često ume da vas “spusti”rečima

Prvi muškarac će uvek svoju voljenu osobu ohrabriti da prati svoje snove i neće reći da su njeni ciljevi nedostižni ili smešni! On treba da bude vaša najveća podrška posebno u trenucima kada sve lađe potonu! Ukoliko to nije slučaj sa njim i ima običaj da na vaša maštanja i planovove kaže kako su nemogući da se spustite na zemlju predlažemo da vi njega pustite iz svog života!

Osećate se usamljeno u vezi

Američki ekspert za veze i odnose, Maragret Pol kaže da je i te kako moguće biti usamljen u vezi. Razlog za takvo osećanje je potreba da zaštitite sebe od patnje.

“Možda se osećate usamljeno u vezi jer ste zatvorili svoje srce i štitite sebe eventualne patnje. U takvom stanju ne možete da se povežete s voljenom osobom i vaš odnos nije potpun”, objasnila je doktorka Margaret, ali i dodala je da se osećaj usamljenosti javlja ukoliko je partner previše sebičan i misli samo na svoje potrebe, isključuje drugu osobu iz planova i drži čitav odnos na distanci!

Gubi se hemija između vas

Koliko god delovalo kao kliše, hemija je jedan od ključnih faktora jedne srećne veze! Ukoliko u bilo kom trenutku veze primetite da vas partner sve manje fizički privlači, možda su vaša osećanja i hemija počela da blede! Ukoliko i dalje mislite da treba da se borite za vezu, pokušajte da svoj odnos osvežite izlascima, seksom, sitnim iznenađenjima…kako bi hemija možda ponovo “oživela”.

Tišina je neprijatna i čudna

Tišina je jedna od normlnih i prirodnih stvari kada se osobe dobro poznaju i vole! U suprotnom može biti jedan od neprijatelja veze i znak da tu nešto ne štima kako treba! Ukoliko se plašite tišine i radite kako do nje ne dođe, razmislite da li ste u tom odnosu opušteni i svoji?

Njegovi planovi se razlikuju od vaših

Nijedan odnos ne može uspeti ukoliko vaše lađe ne plove ka istom cilju! Zato je veoma da imate usklađene planove i ciljeve ukoliko planirate neku zajedničku budućnost! U suprotnom bolje je da ne gubite vreme nijedno od vas!

Imate osećaj da nešto tu fali

Da li se u nekim trenucima osećate tužno zbog svoje veze? Da li postoji nešto što vas muči, a ni sami ne znate šta je to konkretno? Možda vam unutrašnji glas poručuje da vaš odnos nije baš takav kakvim ga predstavljate spoljnjem svetu! Ne ignorišite crvene zastave ili taj glasić upozorenja jer nekada stvari ne vidite pravim očima!

Porodica i prijatelji ne podržavaju vašu vezu

Bez obzira na to koliko potencirate da ste bitni samo vas dvoje i da vas ne zanima mišljenje okoline, istina je zapravo malo drugačija! Koliko god nekog voleli i poštovali, nemojte ignorisati upozorenja prijatelja i porodice. Kada je ljubav u pitanju postajemo subjektivni i vrlo često stvari ne vidimo pravim očima. Naravno, to ne znači da ćete slepo slušati nečije savete, ali nije da odmet da pogledate vašu vezu drugim očima! Ukoliko osobe koje vas vole upozoravaju da im se vaš izbor partnera iz nekog razloga ne sviđa, poslušajte njihovo objašnjenje jer može se desiti da su oni u pravu! Bez podrške najbližih teško da bilo koji odnos ima budućnost i happy end!

Zlostavlja vas – fizički ili psihički

Da li vas dragi na bilo koji način ucenjuje ili vas njegova ljubomora guši? Da li vam je bilo kada pretio ili fizički nasrnuo od vas? Ukoliko na bilo koje od ovih pitanja odgovorite sa DA, ne moramo posebno da dodajemo zašto on nije dobar izbor!

Stalno imate “manje”probleme i svađe

Vi naprosto ne možete da sastavite ni mesec dana bez nekih manjih problema! Od početka veze pokušavate da ga promenite, da mu skrenete pažnju na sitnice koje uništavaju vaš odnos, ali se zapravo uvek i vraćate na početak, a svađe u vašem odnosu su neminovne! Pitate se kada ćete prestati sa prepirkama i kada će vaša veza zaploviti mirnim morem! Odgovor je verovatno – NIKAD!

izvor, foto: cosmopolitan

NAJČITANIJE:

Ivona Krstić

Osmeh je jedina kriva linija koja ispravlja mnoge stvari :)

You may also like...